Of u nu een speciaal diner plant of gewoon uw kookkennis en -technieken wilt vergroten, gebruik onze onderstaande gids om de ultieme culinaire ervaring te creëren in het comfort van uw eigen eetkamer.
Aan de slag
Richt uw keuken in zoals de professionals.
Zorg voor de juiste voorbereiding met mise en place
Mise en place is een Franse zin, die inhoudt "het klaarzetten op de juiste plaats" en die wil zeggen dat u alles wat u nodig hebt klaar hebt staan. Bereid voor het koken al uw ingrediënten en doe ze in de mini-braadpannen, ramekins of kommen van Le Creuset om uw werkruimte netjes te houden en het schoonmaken een fluitje van een cent te maken.
Creëer uw eigen culinaire ervaring
Til uw kook- en thuisdinerervaring naar een hoger niveau met hoogwaardige receptinspiratie en masterclass-tips.
De amuse-bouche
Deze heerlijke bietencarpaccio is gebakken in een zoutkorst om de natuurlijke smaak van bieten te versterken. Hij zal zeker indruk maken op uw gasten.
Het voorgerecht
Deze tartelettes van filodeeg, gevuld met pasta en sint-jakobsschelpen, worden geserveerd met een pittige kokosnoot- en limoensaus en vormen een elegant voorgerecht voor een fantastisch feest. Laat de coquilles weg voor een veganistische optie.
Het hoofdgerecht
Een twist op een bekende favoriet. Deze stevige osso buco gemaakt met wortels en rode wijn is een heerlijk vegetarisch alternatief.
Het dessert
Dit tropische ananasijs met amandelmelk en contrasterende lavendelhoningdrizzle is geschikt voor lactose-intolerante gasten en smaakt net zo goed als het eruitziet.