- Vis & zeevruchten
- Groenten
Ingrediёnten
- Olijfolie
- 4 verse zalmfilets (in porties)
- 400 g broccolini, gestoomd
- 200 g sugar snaps, gesneden en gestoomd
- Wilde rijst, om te serveren
- Verse limoen of citroen, om uit te knijpen
- Zeezout en versgemalen zwarte peper naar smaak
- Microkoriander of groene groentenscheuten (micro greens), om te garneren
-
Bereidingswijze
-
1Verwarm een Le Creuset 26 cm Koekenpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag op middelhoog vuur en besprenkel met olijfolie.
-
2Kruid de zalm en plaats deze met de huid naar beneden in de hete pan. Bak gedurende 4 minuten, draai en bak gedurende 30 seconden totdat het net klaar is en de huid knapperig is.
-
3Serveer met gestoomde groenten, wilde rijst en een goede scheut citroen- of limoensap. Besprenkel met extra vierge olijfolie en breng op smaak. Garneer met microkoriander of groene groentenscheuten (micro greens) en serveer.