Ingrediёnten
- 2 avocado’s
- ½ komkommer, geschild en in stukken gesneden
- 100 ml olijfolie
- 500 ml groente bouillon
- ½ limoen, sap
- 1 teentje knoflook, geraspt
- 1 bos-ui, fijngehakt
- 2 eetlepels appel azijn
- 1 klein bosje koriander, paar blaadjes apart houden ter decoratie
- groene Tabasco, naar smaak
-
Bereidingswijze
-
1Meng alle ingrediënten in de keukenmachine en mix net zolang totdat je een gladde soep hebt.
-
2Breng extra op smaak met peper en zout. Houd je van een beetje spicy, voeg dan wat rode (verse of gedroogde), jalepeño peper of groene Tabasco toe.
-
3Zet de gazpacho een paar uurtjes in de ijskast, gazpacho moet je namelijk goed koud serveren.
-
4Serveer met stokbrood en homemade flatbread.