Groene Gazpacho

MOEILIJKHEIDSGRAAD
Gemiddeld Gemiddeld
BEREIDINGSTIJD
Minder dan 1 uur Minder dan 1 uur
PORTIES
2-4 2-4
Ingrediёnten
Bereidingswijze

Ingrediёnten

  • 2 avocado’s
  • ½ komkommer, geschild en in stukken gesneden
  • 100 ml olijfolie
  • 500 ml groente bouillon
  • ½ limoen, sap
  • 1 teentje knoflook, geraspt
  • 1 bos-ui, fijngehakt
  • 2 eetlepels appel azijn
  • 1 klein bosje koriander, paar blaadjes apart houden ter decoratie
  • groene Tabasco, naar smaak
  • Bereidingswijze

  • 1
    Meng alle ingrediënten in de keukenmachine en mix net zolang totdat je een gladde soep hebt.
  • 2
    Breng extra op smaak met peper en zout. Houd je van een beetje spicy, voeg dan wat rode (verse of gedroogde), jalepeño peper of groene Tabasco toe.
  • 3
    Zet de gazpacho een paar uurtjes in de ijskast, gazpacho moet je namelijk goed koud serveren.
  • 4
    Serveer met stokbrood en homemade flatbread.