Van onbewerkt tot verfijnd
Een recept voor een leven lang
Onze iconische gietijzeren braadpannen worden op vrijwel dezelfde manier gemaakt als 100 jaar geleden, met de beste materialen, waaronder gerecycled ijzer en staal.
Geen concessies.
Geen snelle oplossingen.
Met details behouden we onze ongeëvenaarde traditie van vakmanschap, zoals het breken van een mal na gebruik om ervoor te zorgen dat elk stuk uniek is. Het zand van de mal wordt opnieuw gebruikt in duizenden afzonderlijke stukken.
Het creëren van uitmuntendheid
Elk stuk is door vakkundige ambachtslieden uit gietijzer gehouwen en gaat vervolgens door de handen van verschillende ambachtslieden die elke ronding en elk detail controleren om een voorbeeldige precisie en duurzaamheid te garanderen.
Baanbrekend kleurrijk kookgerei
Wat begon met één kleur in 1925, de originele Oranjerode kleur, is sindsdien uitgegroeid tot het breedste kleurenassortiment in kookgerei, waarbij elegantie en moderniteit worden gecombineerd met tijdloze en trendsettende tinten.
Kook met hand gemaakte emaille
Onze gietijzeren braadpannen zijn bedekt met minimaal twee lagen emaille en worden met de hand afgewerkt om kleur toe te voegen en de pan van binnen en van buiten te beschermen.
De Finishing Touch
Tot slot wordt elk stuk met de hand geïnspecteerd en op veiligheid getest volgens de hoogste normen. Finishing touches zoals knoppen en handgrepen worden als finishing touch toegevoegd.
Alles over gietijzer
Ontdek alles wat je moet weten over ons meest iconische kookgerei.