Een sappig braadstuk zonder bot, gemaakt van rib-eye-rundvlees. Dit braadstuk, gemarineerd voor malsheid en bedekt met een smaakvolle korst van peper en kruiden, wordt in de oven geroosterd tot het een goudbruine kleur heeft en vervolgens langzaam tot perfectie gegaard. Door het te laten rusten vóór het snijden wordt het rundvlees sappig en perfect. Ideaal voor feestelijke gelegenheden of speciale diners!
Braden is niet alleen een techniek voor vlees. In dit recept wordt hetzelfde principe toegepast om simpele gedroogde witte bonen en groenten om te toveren tot een rijk, vegetarisch eenpansgerecht - laat de kaas gewoon weg (of gebruik een vegan kaasvervanger) om het veganistisch te maken. De kooktijd lijkt misschien lang, maar vergt niet veel werk en is nodig om ervoor te zorgen dat het gerecht uiteindelijk romig is en smelt op je tong.
Dit kleurrijke visrecept gebruikt de koude-panmethode in een koekenpan met antiaanbaklaag voor een perfect gegaarde filet zonder giswerk. Voor een eenpansgerecht houden we van de levendige mix van seizoensgroenten, bereid tot ze licht dichtgeschroeid en perfect mals zijn. Een snelle en makkelijke citroenmosterdsaus maakt van dit eenvoudige recept een gerecht perfect voor een speciale gelegenheid.
Met deze bakvorm kunt u zoete lekkernijen bakken waarmee u uw liefde kunt laten zien. Dankzij de anti-aanbaklaag komen gerechten moeiteloos los, waardoor u uw liefde met precisie en duidelijk onder woorden kunt brengen. Hij is perfect voor Valentijnsdag en jubilea, of gewoon om uw liefde te delen.
Eigenschappen
Veilig optillen: we hebben hittebestendige siliconen grepen aan de rand toegevoegd voor een betere grip en om hem eenvoudig te kunnen optillen.
Kom maar op met die warmte: onze bakvormen zijn hittebestendig tot 240°C.
Materiaal
Carbonstaal met anti-aanbaklaag
Vervaardigd in
China
Garantie
Levenslange garantie
SKU
46019000010000
Oven
Lengte:
38.7 cm
Breedte:
26.9 cm
Hoogte:
3.32 cm
Opbergen
Kan in de vriezer
Voor het eerste gebruik
Veel plezier met het uitpakken van uw nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en de verpakking verwijdert.)
Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.
Voor het beste resultaat moet u de binnenkant van het product voor elk gebruik licht invetten.
Koken
Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.
Wij adviseren u om alleen siliconen keukengerei van Le Creuset of houten of hittebestendige plastic keukengerei te gebruiken. Gebruik GEEN messen of metalen keukengerei, omdat dit sporen en krassen op het geëmailleerde oppervlak van het product kan achterlaten.
Schoonmaken
Wacht tot uw product is afgekoeld voordat u het reinigt.
Was uw bakvorm na elk gebruik met de hand met warm water en afwasmiddel.
Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.
Droog het product na het wassen goed af en bewaar het op een droge plaats.
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Bezorging: € 6,90
Gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 50.
Hoe lang is de levertijd?
We bezorgen uw bestelling normaal gesproken binnen 2 tot 4 werkdagen vanaf het moment dat wij uw bestelling ontvangen hebben. Hierbij zijn zaterdagen, zondagen en feestdagen niet inbegrepen.
Alle bestellingen geplaatst op www.lecreuset.nl worden verwerkt en geleverd door UPS of DPD.