96201320001000
96201320001000

Koekenpan in RVS met Anti-Aanbaklaag

3,7 out of 5 Customer Rating
Koekenpan in RVS met Anti-Aanbaklaag
Wijzigen
€ 145,00
Prijs incl. btw
Kook nóg beter met deze drielaagse koekenpan van rvs. Het is een geweldige allrounder, die handig is voor allerlei kookklussen. En hij maakt gezonder koken bovendien een stuk eenvoudiger. Dankzij de anti-aanbaklaag komt het voedsel eenvoudig los, zodat u met weinig of geen vet kunt koken. Hij is robuust en sterk en ook nog bestand tegen uw metalen keukengerei.
Eigenschappen
  • Schenken met precisie: een praktische rand zorgt ervoor dat u eenvoudig kunt schenken.

  • 3-laagse techniek: hoogwaardig rvs en aluminium zijn met elkaar verbonden tot een drielaags materiaal dat de warmte gelijkmatig en zacht over de hele pan verspreidt. Het materiaal kenmerkt zich door een snelle, gelijkmatige warmteverdeling en is bijzonder geschikt voor de dagelijkse keuken.

Materiaal

RVS

Vervaardigd in

China

Garantie

Levenslange garantie

SKU

96201320001000

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Lengte:
39.1 cm
Breedte:
22 cm
Hoogte:
6.9 cm
Diepte:
4 cm
Opbergen

Kan in de vriezer

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik

Veel plezier met het uitpakken van uw nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en de verpakking verwijdert.)

Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

Verzorg de anti-aanbaklaag aan de binnenkant door met een keukenpapiertje plantaardige of maïsolie over het hele oppervlak te wrijven. Spoel uw product na afloop af met warm water en droog het goed af.

Voeg plantaardige of maïsolie toe als u de eerste keer bakt, zodat de bodem wordt bedekt. Verhit vervolgens de olie zachtjes en draai het product om de binnenste zijwanden te bedekken. Haal het van het vuur, laat het afkoelen en reinig het vervolgens met keukenpapier.

Koken

Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

Het wordt aanbevolen om bij het koken gebruik te maken van siliconen hulpmiddelen van Le Creuset of houten of hittebestendige plastic hulpmiddelen. Metalen keukengerei moet met zorg worden gebruikt. Het mag niet ruw worden gebruikt of over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende kloppers of blenders, messen of scherpe hulpmiddelen en instrumenten in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat de pan geleidelijk opwarmen voor heerlijk smakende en gelijkmatig gegaarde gerechten. Als u toch hoog vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

Verwarm uw product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens uw voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

Als u zout gebruikt, strooi dit dan niet rechtstreeks op het rvs-oppervlak. Voeg het toe aan heet kookvocht of aan het voedsel, om schade te voorkomen.

Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 6,5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.

Plaats uw product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats uw product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

Schoonmaken

Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat u het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

Onderhoud & gebruik
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.