TN51801
TN51801

Koekenpannenset 24/28 cm 2-delig met Anti-Aanbaklaag

3,1 out of 5 Customer Rating
Koekenpannenset 24/28 cm 2-delig met Anti-Aanbaklaag
Wijzigen
€ 299,00
Prijs incl. btw
Dit duo heeft een geharde anti-aanbaklaag en is onmisbaar in elke keuken. De pannen hebben allebei een prettige maat (24 cm en 28 cm) en ze zijn superhandig voor het bakken van vlees, eieren of vis, het bereiden van sauzen of het sauteren van groenten.
Eigenschappen
  • Een droom om schoon te maken: onze versterkte anti-aanbaklaag laat eten eenvoudig los zodat hij uiterst eenvoudig te reinigen is.

  • Onze beste anti-aanbaklaag ooit: getest, vertrouwd, met een levenslange garantie en nu 4x sterker. (Hij is in een onafhankelijk laboratorium getest op slijtvastheid bij gebruik van metalen keukengerei.)

  • Sterk tot in de kern: de constructie is hard geanodiseerd om een efficiënte warmtegeleiding en -verdeling te creëren om gelijkmatig te kunnen koken.

  • Gaat langer mee: Onze pannen zijn slijtvast en vervaardigd om jarenlang in uw keuken aanwezig te zijn.

  • Gezonder koken: Ons stevige anti-aanbakoppervlak kan alle soorten frituurwerk aan, zelfs zonder olie of vet.

  • Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.

  • Kies uw kookplaat: Ons kookgerei met anti-aanbaklaag is geschikt voor alle kookplaten en conventionele ovens en is veilig tot 260°C of 220°C (Gasstand 7) bij gebruik met een hittebestendig glazen deksel van Le Creuset. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal

hardAnodisedForgedAluminium

Vervaardigd in

China

Garantie

Levenslange garantie

SKU

51801000010002

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Opbergen

Kan in de vriezer

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik

Veel plezier met het uitpakken van uw nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en de verpakking verwijdert.)

Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

Verzorg de anti-aanbaklaag aan de binnenkant door met een keukenpapiertje plantaardige of maïsolie over het hele oppervlak te wrijven. Spoel uw product na afloop af met warm water en droog het goed af.

Vet de zwarte buitenwand NIET in.

Koken

Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

Wij adviseren u om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Het mag niet ruw worden gebruikt of over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende kloppers of blenders, messen of scherpe hulpmiddelen en instrumenten in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart uw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als u toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

Verwarm uw product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens uw voedsel toe.Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

Het koken op een hogere temperatuur van ingrediënten met een laag rookpunt kan vlekken op het kookoppervlak veroorzaken.

Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.

Plaats uw product op een plaat of rooster voor het beste resultaat.Plaats uw product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.

Schoonmaken

Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat u het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

Wij adviseren om het product met de hand te wassen met warm water en afwasmiddel, in plaats van het in de vaatwasser te reinigen, omdat de anti-aanbaklaag dan langer meegaat.

Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.

Onderhoud & gebruik
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.