Pannenset Ultimate 10-delig en 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag

3,6 out of 5 Customer Rating
Pannenset Ultimate 10-delig en 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
Edit
  • Op voorraad
€ 1.716,00
Prijs incl. btw
Ontdek de ultieme kookgereiset met anti-aanbaklaag, met alle gemakken van koken met anti-aanbaklaag in één handige collectie. De set is geschikt voor alle kookplaten en ovens en beschikt over veelzijdige pannen en braadpannen met een duurzame anti-aanbaklaag alle ingrediënten, met name delicate zoals eieren, makkelijk loslaat en van schoonmaken een fluitje van een cent maakt. De set bestaat uit: 20 cm koekenpan, 24 cm koekenpan, 30 cm koekenpan, 33 cm braadslede, 16 cm melkpan, 16 cm sauspan, 18 cm sauspan, 20 cm sauspan, 30 cm ondiepe braadpan met glazen deksel en een 24 cm kookpot met glazen deksel.
Melkpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
51109160010002 Aantal: 1
Melkpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag -16 cm / 1.6L
Perfect voor het verwarmen van melk of het koken van roerei, custard, soep en sauzen, onze pan met 2 tuitjes met anti-aanbaklaag is een veelzijdig kookgereedschap. Met deze 2 schenktuiten aan elke kant is hij bedoeld voor linkshandigen en rechtshandigen. En het interieur is bedekt met onze 4x sterkere anti-aanbaklaag, voor snelle afgifte van voedsel, goede resultaten en eenvoudige reiniging.
Eigenschappen
  • Een droom om schoon te maken: onze versterkte anti-aanbaklaag laat eten eenvoudig los zodat hij uiterst eenvoudig te reinigen is.

  • Onze beste anti-aanbaklaag ooit: getest, vertrouwd, met een levenslange garantie en nu 4x sterker. (Hij is in een onafhankelijk laboratorium getest op slijtvastheid bij gebruik van metalen keukengerei.)

  • Sterk tot in de kern: de constructie is hard geanodiseerd om een efficiënte warmtegeleiding en -verdeling te creëren om gelijkmatig te kunnen koken.

  • Gaat langer mee: Onze pannen zijn slijtvast en vervaardigd om jarenlang in uw keuken aanwezig te zijn.

  • Gezonder koken: Ons stevige anti-aanbakoppervlak kan alle soorten frituurwerk aan, zelfs zonder olie of vet.

  • Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.

  • Kies uw kookplaat: Ons kookgerei met anti-aanbaklaag is geschikt voor alle kookplaten en conventionele ovens en is veilig tot 260°C of 220°C (Gasstand 7) bij gebruik met een hittebestendig glazen deksel van Le Creuset. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal

Hard geanodiseerd gesmeed aluminium

Vervaardigd in

China

Garantie

Levenslange garantie

SKU

51109160010002

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Inhoud:
1.6 L
Lengte:
34.56 cm
Breedte:
17.1 cm
Hoogte:
10.93 cm
Diepte:
8.2 cm
Opbergen

Kan in de vriezer

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik

Veel plezier met het uitpakken van uw nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en de verpakking verwijdert.)

Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

Verzorg de anti-aanbaklaag aan de binnenkant door met een keukenpapiertje plantaardige of maïsolie over het hele oppervlak te wrijven. Spoel uw product na afloop af met warm water en droog het goed af.

Vet de zwarte buitenwand NIET in.

Koken

Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

Wij adviseren u om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Het mag niet ruw worden gebruikt of over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende kloppers of blenders, messen of scherpe hulpmiddelen en instrumenten in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart uw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als u toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

Verwarm uw product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens uw voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

Het koken op een hogere temperatuur van ingrediënten met een laag rookpunt kan vlekken op het kookoppervlak veroorzaken.

Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.

Plaats uw product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats uw product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.

Schoonmaken

Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat u het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

Wij adviseren om het product met de hand te wassen met warm water en afwasmiddel, in plaats van het in de vaatwasser te reinigen, omdat de anti-aanbaklaag dan langer meegaat.

Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.

Onderhoud & gebruik
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Rechthoekige Braadslede met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
52104350010101 Aantal: 1
Rechthoekige Braadslede met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag -35 cm / 5.5L
Deze strakke braadslede met geharde anti-aanbaklaag is ideaal voor allerlei soorten gerechten, van decadente zondagse lunches tot doordeweekse diners, en levert uitstekende resultaten bij het roosteren, bakken, pocheren of au bain-marie koken. Dankzij het grote formaat en de ruime rechthoekige vorm kunt u mooie grote porties koken.
Eigenschappen
  • Onze beste anti-aanbaklaag ooit: getest, vertrouwd, met een levenslange garantie en nu 4x sterker. (Hij is in een onafhankelijk laboratorium getest op slijtvastheid bij gebruik van metalen keukengerei.)

  • Gelijkmatige warmte: de constructie helpt de warmte snel en gelijkmatig te verdelen, wat ideaal is voor het bereiden van snelle en lekkere maaltijden. U hoeft slechts op een lage tot middelhoge temperatuur te koken voor een geweldig resultaat.

  • Gezond koken, eenvoudig reinigen: onze anti-aanbaklaag, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, beperkt de benodigde hoeveelheid olie en zorgt ervoor dat hij eenvoudig kan worden gereinigd.

  • Behoudt zijn vorm: onze geharde anti-aanbaklaagcollectie heeft een sterke en robuuste afwerking, die bestand is tegen dagelijks gebruik.

  • Sterke lagen: we hebben de drie anti-aanbaklagen versterkt, waardoor ze jaren meegaan.

Materiaal

Gegoten aluminium

Vervaardigd in

Spanje

Garantie

Levenslange garantie

SKU

52104350010101

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Inhoud:
5.5 L
Lengte:
41.35 cm
Breedte:
27.87 cm
Hoogte:
10.88 cm
Diepte:
6.4 cm
Opbergen

Kan in de vriezer

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik

Veel plezier met het uitpakken van uw nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en de verpakking verwijdert.)

Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

Koken

Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

Wij adviseren u om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Het mag niet ruw worden gebruikt of over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende kloppers of blenders, messen of scherpe hulpmiddelen en instrumenten in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart uw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als u toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

Verwarm uw product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens uw voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

Het koken op een hogere temperatuur van ingrediënten met een laag rookpunt kan vlekken op het kookoppervlak veroorzaken.

Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.

Plaats uw product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats uw product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.

Schoonmaken

Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat u het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

Wij adviseren om het product met de hand te wassen met warm water en afwasmiddel, in plaats van het in de vaatwasser te reinigen, omdat de anti-aanbaklaag dan langer meegaat.

Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.

Onderhoud & gebruik
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Kookpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Glazen Deksel
51111240010502 Aantal: 1
Kookpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Glazen Deksel -24 cm / 6L
Soepen. Stoofschotels. Chili. Braadpannen. In deze hardwerkende pan kunt u allerlei stevige gerechten maken. Hij ziet er modern en stijlvol uit, dus u kunt hem na gebruik in de keuken zo op tafel zetten. Hij is aan de binnenkant voorzien van onze beste anti-aanbaklaag ooit, zodat uw eten niet aanbakt. Zo worden koken en schoonmaken wel heel eenvoudig. En de glazen deksel zorgt ervoor dat smaak en vocht in de pan blijven.
Eigenschappen
  • Een droom om schoon te maken: onze versterkte anti-aanbaklaag laat eten eenvoudig los zodat hij uiterst eenvoudig te reinigen is.

  • Zichtbare smaak: dankzij het hittebestendige glazen deksel kunt u het voedsel zien zonder het deksel op te hoeven tillen en zonder het kookproces te verstoren.

  • Onze beste anti-aanbaklaag ooit: getest, vertrouwd, met een levenslange garantie en nu 4x sterker. (Hij is in een onafhankelijk laboratorium getest op slijtvastheid bij gebruik van metalen keukengerei.)

  • Sterk tot in de kern: de constructie is hard geanodiseerd om een efficiënte warmtegeleiding en -verdeling te creëren om gelijkmatig te kunnen koken.

  • Gaat langer mee: Onze pannen zijn slijtvast en vervaardigd om jarenlang in uw keuken aanwezig te zijn.

  • Gezonder koken: Ons stevige anti-aanbakoppervlak kan alle soorten frituurwerk aan, zelfs zonder olie of vet.

  • Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.

  • Kies uw kookplaat: Ons kookgerei met anti-aanbaklaag is geschikt voor alle kookplaten en conventionele ovens en is veilig tot 260°C of 220°C (Gasstand 7) bij gebruik met een hittebestendig glazen deksel van Le Creuset. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal

Hard geanodiseerd gesmeed aluminium

Vervaardigd in

China

Garantie

Levenslange garantie

SKU

51111240010502

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Inhoud:
6 L
Lengte:
34.5 cm
Breedte:
25.1 cm
Hoogte:
20.5 cm
Diepte:
13.3 cm
Opbergen

Kan in de vriezer

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik

Veel plezier met het uitpakken van uw nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en de verpakking verwijdert.)

Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

Verzorg de anti-aanbaklaag aan de binnenkant door met een keukenpapiertje plantaardige of maïsolie over het hele oppervlak te wrijven. Spoel uw product na afloop af met warm water en droog het goed af.

Vet de zwarte buitenwand NIET in.

Koken

Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

Wij adviseren u om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Het mag niet ruw worden gebruikt of over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende kloppers of blenders, messen of scherpe hulpmiddelen en instrumenten in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart uw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als u toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

Verwarm uw product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens uw voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

Het koken op een hogere temperatuur van ingrediënten met een laag rookpunt kan vlekken op het kookoppervlak veroorzaken.

Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.

Plaats uw product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats uw product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.

Schoonmaken

Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat u het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

Wij adviseren om het product met de hand te wassen met warm water en afwasmiddel, in plaats van het in de vaatwasser te reinigen, omdat de anti-aanbaklaag dan langer meegaat.

Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.

Onderhoud & gebruik
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Steelpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Glazen Deksel en Extra Handvat
51108200010302 Aantal: 1
Steelpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Glazen Deksel en Extra Handvat -20 cm / 3.8L
Kookt u groenten, rijst, pasta, huisgemaakte saus of soep? Onze pan met anti-aanbaklaag is er om uw leven gemakkelijker te maken. Met onze sterkste anti-aanbaklaag is het duurzaam, geeft het snel voedsel af en is het gemakkelijk schoon te maken. De hittebestendige glazen deksel bewaard vocht en smaak, terwijl de roestvrijstalen handgrepen het gemakkelijk optillen, zelfs als deze vol is.
Eigenschappen
  • Een droom om schoon te maken: onze versterkte anti-aanbaklaag laat eten eenvoudig los zodat hij uiterst eenvoudig te reinigen is.

  • Zichtbare smaak: dankzij het hittebestendige glazen deksel kunt u het voedsel zien zonder het deksel op te hoeven tillen en zonder het kookproces te verstoren.

  • Onze beste anti-aanbaklaag ooit: getest, vertrouwd, met een levenslange garantie en nu 4x sterker. (Hij is in een onafhankelijk laboratorium getest op slijtvastheid bij gebruik van metalen keukengerei.)

  • Sterk tot in de kern: de constructie is hard geanodiseerd om een efficiënte warmtegeleiding en -verdeling te creëren om gelijkmatig te kunnen koken.

  • Gaat langer mee: Onze pannen zijn slijtvast en vervaardigd om jarenlang in uw keuken aanwezig te zijn.

  • Gezonder koken: Ons stevige anti-aanbakoppervlak kan alle soorten frituurwerk aan, zelfs zonder olie of vet.

  • Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.

  • Kies uw kookplaat: Ons kookgerei met anti-aanbaklaag is geschikt voor alle kookplaten en conventionele ovens en is veilig tot 260°C of 220°C (Gasstand 7) bij gebruik met een hittebestendig glazen deksel van Le Creuset. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal

Hard geanodiseerd gesmeed aluminium

Vervaardigd in

China

Garantie

Levenslange garantie

SKU

51108200010302

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Inhoud:
3.8 L
Lengte:
45.1 cm
Breedte:
21.1 cm
Hoogte:
19.2 cm
Diepte:
12.2 cm
Opbergen

Kan in de vriezer

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik

Veel plezier met het uitpakken van uw nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en de verpakking verwijdert.)

Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

Verzorg de anti-aanbaklaag aan de binnenkant door met een keukenpapiertje plantaardige of maïsolie over het hele oppervlak te wrijven. Spoel uw product na afloop af met warm water en droog het goed af.

Vet de zwarte buitenwand NIET in.

Koken

Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

Wij adviseren u om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Het mag niet ruw worden gebruikt of over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende kloppers of blenders, messen of scherpe hulpmiddelen en instrumenten in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart uw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als u toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

Verwarm uw product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens uw voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

Het koken op een hogere temperatuur van ingrediënten met een laag rookpunt kan vlekken op het kookoppervlak veroorzaken.

Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.

Plaats uw product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats uw product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.

Schoonmaken

Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat u het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

Wij adviseren om het product met de hand te wassen met warm water en afwasmiddel, in plaats van het in de vaatwasser te reinigen, omdat de anti-aanbaklaag dan langer meegaat.

Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.

Onderhoud & gebruik
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Koekenpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
51112200010002 Aantal: 1
Koekenpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag -20 cm
Deze ondiepe koekenpan is enorm veelzijdig en zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Een echte held in de keuken dus. Hij is aan de binnenkant voorzien van onze beste anti-aanbaklaag ooit en heeft een geharde buitenkant met een coating, waardoor hij eenvoudig te gebruiken en makkelijk schoon te maken is. En u kunt hem gewoon op elke warmtebron gebruiken. Door de strakke belijning en het slanke uiterlijk valt hij direct op in uw keuken.
Eigenschappen
  • Maak uw favoriete pan nog bijzonderder door hem een glazen deksel te geven die afzonderlijk verkrijgbaar is. Zo wordt uw eten nóg lekkerder.

  • Een droom om schoon te maken: onze versterkte anti-aanbaklaag laat eten eenvoudig los zodat hij uiterst eenvoudig te reinigen is.

  • Onze beste anti-aanbaklaag ooit: getest, vertrouwd, met een levenslange garantie en nu 4x sterker. (Hij is in een onafhankelijk laboratorium getest op slijtvastheid bij gebruik van metalen keukengerei.)

  • Sterk tot in de kern: de constructie is hard geanodiseerd om een efficiënte warmtegeleiding en -verdeling te creëren om gelijkmatig te kunnen koken.

  • Gaat langer mee: Onze pannen zijn slijtvast en vervaardigd om jarenlang in uw keuken aanwezig te zijn.

  • Gezonder koken: Ons stevige anti-aanbakoppervlak kan alle soorten frituurwerk aan, zelfs zonder olie of vet.

  • Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.

  • Kies uw kookplaat: Ons kookgerei met anti-aanbaklaag is geschikt voor alle kookplaten en conventionele ovens en is veilig tot 260°C of 220°C (Gasstand 7) bij gebruik met een hittebestendig glazen deksel van Le Creuset. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal

Hard geanodiseerd gesmeed aluminium

Vervaardigd in

China

Garantie

Levenslange garantie

SKU

51112200010002

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Lengte:
38.4 cm
Breedte:
21.1 cm
Hoogte:
6.6 cm
Diepte:
4 cm
Opbergen

Kan in de vriezer

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik

Veel plezier met het uitpakken van uw nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en de verpakking verwijdert.)

Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

Verzorg de anti-aanbaklaag aan de binnenkant door met een keukenpapiertje plantaardige of maïsolie over het hele oppervlak te wrijven. Spoel uw product na afloop af met warm water en droog het goed af.

Vet de zwarte buitenwand NIET in.

Koken

Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

Wij adviseren u om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Het mag niet ruw worden gebruikt of over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende kloppers of blenders, messen of scherpe hulpmiddelen en instrumenten in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart uw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als u toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

Verwarm uw product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens uw voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

Het koken op een hogere temperatuur van ingrediënten met een laag rookpunt kan vlekken op het kookoppervlak veroorzaken.

Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.

Plaats uw product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats uw product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.

Schoonmaken

Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat u het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

Wij adviseren om het product met de hand te wassen met warm water en afwasmiddel, in plaats van het in de vaatwasser te reinigen, omdat de anti-aanbaklaag dan langer meegaat.

Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.

Onderhoud & gebruik
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Steelpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Glazen Deksel en Extra Handvat
51108160010302 Aantal: 1
Steelpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Glazen Deksel en Extra Handvat -16 cm / 1.9L
Kookt u groenten, rijst, pasta, huisgemaakte saus of soep? Onze pan met anti-aanbaklaag is er om uw leven gemakkelijker te maken. Met onze sterkste anti-aanbaklaag is het duurzaam, geeft het snel voedsel af en is het gemakkelijk schoon te maken. De hittebestendige glazen deksel bewaard vocht en smaak, terwijl de roestvrijstalen handgrepen het gemakkelijk optillen, zelfs als deze vol is.
Eigenschappen
  • Een droom om schoon te maken: onze versterkte anti-aanbaklaag laat eten eenvoudig los zodat hij uiterst eenvoudig te reinigen is.

  • Zichtbare smaak: dankzij het hittebestendige glazen deksel kunt u het voedsel zien zonder het deksel op te hoeven tillen en zonder het kookproces te verstoren.

  • Onze beste anti-aanbaklaag ooit: getest, vertrouwd, met een levenslange garantie en nu 4x sterker. (Hij is in een onafhankelijk laboratorium getest op slijtvastheid bij gebruik van metalen keukengerei.)

  • Sterk tot in de kern: de constructie is hard geanodiseerd om een efficiënte warmtegeleiding en -verdeling te creëren om gelijkmatig te kunnen koken.

  • Gaat langer mee: Onze pannen zijn slijtvast en vervaardigd om jarenlang in uw keuken aanwezig te zijn.

  • Gezonder koken: Ons stevige anti-aanbakoppervlak kan alle soorten frituurwerk aan, zelfs zonder olie of vet.

  • Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.

  • Kies uw kookplaat: Ons kookgerei met anti-aanbaklaag is geschikt voor alle kookplaten en conventionele ovens en is veilig tot 260°C of 220°C (Gasstand 7) bij gebruik met een hittebestendig glazen deksel van Le Creuset. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal

Hard geanodiseerd gesmeed aluminium

Vervaardigd in

China

Garantie

Levenslange garantie

SKU

51108160010302

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Inhoud:
1.9 L
Lengte:
38.97 cm
Breedte:
17.1 cm
Hoogte:
15.81 cm
Diepte:
9.5 cm
Opbergen

Kan in de vriezer

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik

Veel plezier met het uitpakken van uw nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en de verpakking verwijdert.)

Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

Verzorg de anti-aanbaklaag aan de binnenkant door met een keukenpapiertje plantaardige of maïsolie over het hele oppervlak te wrijven. Spoel uw product na afloop af met warm water en droog het goed af.

Vet de zwarte buitenwand NIET in.

Koken

Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

Wij adviseren u om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Het mag niet ruw worden gebruikt of over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende kloppers of blenders, messen of scherpe hulpmiddelen en instrumenten in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart uw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als u toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

Verwarm uw product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens uw voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

Het koken op een hogere temperatuur van ingrediënten met een laag rookpunt kan vlekken op het kookoppervlak veroorzaken.

Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.

Plaats uw product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats uw product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.

Schoonmaken

Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat u het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

Wij adviseren om het product met de hand te wassen met warm water en afwasmiddel, in plaats van het in de vaatwasser te reinigen, omdat de anti-aanbaklaag dan langer meegaat.

Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.

Onderhoud & gebruik
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Steelpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Glazen Deksel en Extra Handvat
51108180010302 Aantal: 1
Steelpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Glazen Deksel en Extra Handvat -18 cm / 2.8L
Kookt u groenten, rijst, pasta, huisgemaakte saus of soep? Onze pan met anti-aanbaklaag is er om uw leven gemakkelijker te maken. Met onze sterkste anti-aanbaklaag is het duurzaam, geeft het snel voedsel af en is het gemakkelijk schoon te maken. De hittebestendige glazen deksel bewaard vocht en smaak, terwijl de roestvrijstalen handgrepen het gemakkelijk optillen, zelfs als deze vol is.
Eigenschappen
  • Een droom om schoon te maken: onze versterkte anti-aanbaklaag laat eten eenvoudig los zodat hij uiterst eenvoudig te reinigen is.

  • Zichtbare smaak: dankzij het hittebestendige glazen deksel kunt u het voedsel zien zonder het deksel op te hoeven tillen en zonder het kookproces te verstoren.

  • Onze beste anti-aanbaklaag ooit: getest, vertrouwd, met een levenslange garantie en nu 4x sterker. (Hij is in een onafhankelijk laboratorium getest op slijtvastheid bij gebruik van metalen keukengerei.)

  • Sterk tot in de kern: de constructie is hard geanodiseerd om een efficiënte warmtegeleiding en -verdeling te creëren om gelijkmatig te kunnen koken.

  • Gaat langer mee: Onze pannen zijn slijtvast en vervaardigd om jarenlang in uw keuken aanwezig te zijn.

  • Gezonder koken: Ons stevige anti-aanbakoppervlak kan alle soorten frituurwerk aan, zelfs zonder olie of vet.

  • Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.

  • Kies uw kookplaat: Ons kookgerei met anti-aanbaklaag is geschikt voor alle kookplaten en conventionele ovens en is veilig tot 260°C of 220°C (Gasstand 7) bij gebruik met een hittebestendig glazen deksel van Le Creuset. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal

Hard geanodiseerd gesmeed aluminium

Vervaardigd in

China

Garantie

Levenslange garantie

SKU

51108180010302

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Inhoud:
2.8 L
Lengte:
43.03 cm
Breedte:
19.1 cm
Hoogte:
17.96 cm
Diepte:
11.1 cm
Opbergen

Kan in de vriezer

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik

Veel plezier met het uitpakken van uw nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en de verpakking verwijdert.)

Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

Verzorg de anti-aanbaklaag aan de binnenkant door met een keukenpapiertje plantaardige of maïsolie over het hele oppervlak te wrijven. Spoel uw product na afloop af met warm water en droog het goed af.

Vet de zwarte buitenwand NIET in.

Koken

Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

Wij adviseren u om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Het mag niet ruw worden gebruikt of over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende kloppers of blenders, messen of scherpe hulpmiddelen en instrumenten in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart uw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als u toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

Verwarm uw product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens uw voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

Het koken op een hogere temperatuur van ingrediënten met een laag rookpunt kan vlekken op het kookoppervlak veroorzaken.

Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.

Plaats uw product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats uw product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.

Schoonmaken

Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat u het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

Wij adviseren om het product met de hand te wassen met warm water en afwasmiddel, in plaats van het in de vaatwasser te reinigen, omdat de anti-aanbaklaag dan langer meegaat.

Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.

Onderhoud & gebruik
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Sauteerpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Extra Handvat
51101300010202 Aantal: 1
Sauteerpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Extra Handvat -30 cm / 3.6L
Kook een fantastisch gerecht met onze diepe koekenpan met onze beste anti-aanbaklaag ooit. De royale afmetingen maken hem een veelzijdige keuze voor allerlei kookklussen, van het sudderen van een stoofschotel tot het dichtschroeien van vlees. Hij is een genot om te gebruiken en is bovendien eenvoudig schoon te maken.
Eigenschappen
  • Maak uw favoriete pan nog bijzonderder door hem een glazen deksel te geven die afzonderlijk verkrijgbaar is. Zo wordt uw eten nóg lekkerder.

  • Een droom om schoon te maken: onze versterkte anti-aanbaklaag laat eten eenvoudig los zodat hij uiterst eenvoudig te reinigen is.

  • Onze beste anti-aanbaklaag ooit: getest, vertrouwd, met een levenslange garantie en nu 4x sterker. (Hij is in een onafhankelijk laboratorium getest op slijtvastheid bij gebruik van metalen keukengerei.)

  • Sterk tot in de kern: de constructie is hard geanodiseerd om een efficiënte warmtegeleiding en -verdeling te creëren om gelijkmatig te kunnen koken.

  • Gaat langer mee: Onze pannen zijn slijtvast en vervaardigd om jarenlang in uw keuken aanwezig te zijn.

  • Gezonder koken: Ons stevige anti-aanbakoppervlak kan alle soorten frituurwerk aan, zelfs zonder olie of vet.

  • Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.

  • Kies uw kookplaat: Ons kookgerei met anti-aanbaklaag is geschikt voor alle kookplaten en conventionele ovens en is veilig tot 260°C of 220°C (Gasstand 7) bij gebruik met een hittebestendig glazen deksel van Le Creuset. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal

Hard geanodiseerd gesmeed aluminium

Vervaardigd in

China

Garantie

Levenslange garantie

SKU

51101300010202

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Inhoud:
3.6 L
Lengte:
55 cm
Breedte:
31.1 cm
Hoogte:
9.6 cm
Diepte:
6.5 cm
Opbergen

Kan in de vriezer

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik

Veel plezier met het uitpakken van uw nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en de verpakking verwijdert.)

Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

Verzorg de anti-aanbaklaag aan de binnenkant door met een keukenpapiertje plantaardige of maïsolie over het hele oppervlak te wrijven. Spoel uw product na afloop af met warm water en droog het goed af.

Vet de zwarte buitenwand NIET in.

Koken

Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

Wij adviseren u om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Het mag niet ruw worden gebruikt of over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende kloppers of blenders, messen of scherpe hulpmiddelen en instrumenten in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart uw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als u toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

Verwarm uw product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens uw voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

Het koken op een hogere temperatuur van ingrediënten met een laag rookpunt kan vlekken op het kookoppervlak veroorzaken.

Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.

Plaats uw product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats uw product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.

Schoonmaken

Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat u het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

Wij adviseren om het product met de hand te wassen met warm water en afwasmiddel, in plaats van het in de vaatwasser te reinigen, omdat de anti-aanbaklaag dan langer meegaat.

Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.

Onderhoud & gebruik
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Koekenpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
51112240010002 Aantal: 1
Koekenpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag -24 cm
Deze ondiepe koekenpan is enorm veelzijdig en zeer geschikt voor dagelijks gebruik. Een echte held in de keuken dus. Hij is aan de binnenkant voorzien van onze beste anti-aanbaklaag ooit en heeft een geharde buitenkant met een coating, waardoor hij eenvoudig te gebruiken en makkelijk schoon te maken is. En u kunt hem gewoon op elke warmtebron gebruiken. Door de strakke belijning en het slanke uiterlijk valt hij direct op in uw keuken.
Eigenschappen
  • Maak uw favoriete pan nog bijzonderder door hem een glazen deksel te geven die afzonderlijk verkrijgbaar is. Zo wordt uw eten nóg lekkerder.

  • Een droom om schoon te maken: onze versterkte anti-aanbaklaag laat eten eenvoudig los zodat hij uiterst eenvoudig te reinigen is.

  • Onze beste anti-aanbaklaag ooit: getest, vertrouwd, met een levenslange garantie en nu 4x sterker. (Hij is in een onafhankelijk laboratorium getest op slijtvastheid bij gebruik van metalen keukengerei.)

  • Sterk tot in de kern: de constructie is hard geanodiseerd om een efficiënte warmtegeleiding en -verdeling te creëren om gelijkmatig te kunnen koken.

  • Gaat langer mee: Onze pannen zijn slijtvast en vervaardigd om jarenlang in uw keuken aanwezig te zijn.

  • Gezonder koken: Ons stevige anti-aanbakoppervlak kan alle soorten frituurwerk aan, zelfs zonder olie of vet.

  • Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.

  • Kies uw kookplaat: Ons kookgerei met anti-aanbaklaag is geschikt voor alle kookplaten en conventionele ovens en is veilig tot 260°C of 220°C (Gasstand 7) bij gebruik met een hittebestendig glazen deksel van Le Creuset. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal

Hard geanodiseerd gesmeed aluminium

Vervaardigd in

China

Garantie

Levenslange garantie

SKU

51112240010002

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Lengte:
45 cm
Breedte:
25.1 cm
Hoogte:
7.6 cm
Diepte:
4.5 cm
Opbergen

Kan in de vriezer

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik

Veel plezier met het uitpakken van uw nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en de verpakking verwijdert.)

Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

Verzorg de anti-aanbaklaag aan de binnenkant door met een keukenpapiertje plantaardige of maïsolie over het hele oppervlak te wrijven. Spoel uw product na afloop af met warm water en droog het goed af.

Vet de zwarte buitenwand NIET in.

Koken

Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

Wij adviseren u om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Het mag niet ruw worden gebruikt of over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende kloppers of blenders, messen of scherpe hulpmiddelen en instrumenten in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart uw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als u toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

Verwarm uw product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens uw voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

Het koken op een hogere temperatuur van ingrediënten met een laag rookpunt kan vlekken op het kookoppervlak veroorzaken.

Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.

Plaats uw product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats uw product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.

Schoonmaken

Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat u het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

Wij adviseren om het product met de hand te wassen met warm water en afwasmiddel, in plaats van het in de vaatwasser te reinigen, omdat de anti-aanbaklaag dan langer meegaat.

Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.

Onderhoud & gebruik
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.
Provençaalse Sauteerpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Glazen Deksel
51107300010502 Aantal: 1
Provençaalse Sauteerpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Glazen Deksel -30 cm / 3.6L
Deze ondiepe braadpan is voorzien van de beste anti-aanbaklaag ooit van Le Creuset. Hij is duurzaam en bestand tegen uw metalen keukengerei. Hij is ook ideaal voor gezonder koken en het voedsel komt eenvoudig los, zodat u weinig of geen vet hoeft toe te voegen. Deze pan heeft een glazen deksel die het vocht en de smaak in de pan houdt, zodat uw eten fantastisch smaakt.
Eigenschappen
  • Een droom om schoon te maken: onze versterkte anti-aanbaklaag laat eten eenvoudig los zodat hij uiterst eenvoudig te reinigen is.

  • Zichtbare smaak: dankzij het hittebestendige glazen deksel kunt u het voedsel zien zonder het deksel op te hoeven tillen en zonder het kookproces te verstoren.

  • Onze beste anti-aanbaklaag ooit: getest, vertrouwd, met een levenslange garantie en nu 4x sterker. (Hij is in een onafhankelijk laboratorium getest op slijtvastheid bij gebruik van metalen keukengerei.)

  • Sterk tot in de kern: de constructie is hard geanodiseerd om een efficiënte warmtegeleiding en -verdeling te creëren om gelijkmatig te kunnen koken.

  • Gaat langer mee: Onze pannen zijn slijtvast en vervaardigd om jarenlang in uw keuken aanwezig te zijn.

  • Gezonder koken: Ons stevige anti-aanbakoppervlak kan alle soorten frituurwerk aan, zelfs zonder olie of vet.

  • Het allerbeste: onze producten worden gemaakt van de beste materialen in productielocaties over de hele wereld, zodat u de kwaliteit krijgt die u mag verwachten van Le Creuset.

  • Kies uw kookplaat: Ons kookgerei met anti-aanbaklaag is geschikt voor alle kookplaten en conventionele ovens en is veilig tot 260°C of 220°C (Gasstand 7) bij gebruik met een hittebestendig glazen deksel van Le Creuset. Niet geschikt voor magnetrons.

Materiaal

Hard geanodiseerd gesmeed aluminium

Vervaardigd in

China

Garantie

Levenslange garantie

SKU

51107300010502

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Inhoud:
3.6 L
Lengte:
40.33 cm
Breedte:
31.1 cm
Hoogte:
14.17 cm
Diepte:
5.95 cm
Opbergen

Kan in de vriezer

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik

Veel plezier met het uitpakken van uw nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en de verpakking verwijdert.)

Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

Verzorg de anti-aanbaklaag aan de binnenkant door met een keukenpapiertje plantaardige of maïsolie over het hele oppervlak te wrijven. Spoel uw product na afloop af met warm water en droog het goed af.

Vet de zwarte buitenwand NIET in.

Koken

Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

Wij adviseren u om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Het mag niet ruw worden gebruikt of over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende kloppers of blenders, messen of scherpe hulpmiddelen en instrumenten in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart uw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als u toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

Verwarm uw product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens uw voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

Het koken op een hogere temperatuur van ingrediënten met een laag rookpunt kan vlekken op het kookoppervlak veroorzaken.

Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.

Plaats uw product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats uw product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.

Schoonmaken

Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat u het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

Wij adviseren om het product met de hand te wassen met warm water en afwasmiddel, in plaats van het in de vaatwasser te reinigen, omdat de anti-aanbaklaag dan langer meegaat.

Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.

Onderhoud & gebruik
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.