- Groenten
Ingrediёnten
- 2 eetlepels fijngehakte hazelnoten
- 2 eetlepels geraspte parmezaan
- 1 glas melk
- 20 g boter
- peper & zout
-
Bereidingswijze
-
1Verwarm de oven voor op 180°. Snijd de restjes van de suprêmes van kip met boschampignons in grove stukken met de rest van de saus. Voeg indien nodig een beetje witte wijn toe om het mengsel minder dik te maken. Zet opzij. Plet de restjes pompoen en wortels. Verwarm de melk afhankelijk van de hoeveelheid groenten en giet dit over de groentestoemp. Voeg de boter toe en breng op smaak. Beboter elk ministoofpannetje lichtjes. Leg onderaan een beetje gevogelte/champignon-mengsel, en daarboven de groentestoemp. Meng de hazelnoten met de parmezaan en strooi dit over elk stoofpotje. Zet ongeveer 10 min. in de oven. Haal de potjes uit de oven zodra de korst van hazelnoot en parmezaan een mooi kleurtje krijgt. Serveer hierbij gemengde sla met hazelnootolie en wat verse kruiden.