- Groenten
Ingrediёnten
- 2 zwarte Krimtomaten
- 2 Amerikaanse aubergines
- 500 gr boleten in twee gesneden
- 240 gr Perugine-worstjes
- 80 gr kastanjes
- Gevogeltejus
- Barbera-azijn
- 2 boleten
- Rozemarijn
- 1 teentje knoflook
- Zachte boter
-
Bereidingswijze
-
1Schil de Amerikaanse aubergines, snijd ze in rondjes en bak ze dan in een braad-/stoofpan in olijfolie met een teentje look en een takje rozemarijn.
-
2Ontpit de zwarte Krimtomaten, snijd ze in plakjes en leg ze op de aubergines.
-
3Stoof in een andere braad-/stoofpan de in twee gesneden boleten en de Pér ugine-wor stjes en blus ze op het einde van de kooktijd met de Barbera-azijn en de gevogeltejus.
-
4Leg de boleten en de Perugine-wor stjes in de eer ste stoofpan met de aubergines en de tomaten.
-
5Voeg de kastanjes en de gevogeltejus met de azijn toe en laat 5 minuten afgedekt staan.