Welke braadpan past het best bij jou?
Waarom heb je een braadpan nodig? Je zal merken dat een braadpan (ook wel een Dutch oven genoemd) het juiste kookgerei is waar je altijd naar teruggrijpt. Onze premium pannen zijn het juiste basisstuk om een kookgereicollectie te starten en essentieel voor iedereen die graag kookt. Ze zijn geschikt voor alle kookplaten, inclusief inductie, en kunnen ook gebruikt worden in de oven. Braadpannen bieden de ultieme veelzijdigheid als het gaat om kookmethoden en recepten. Een cocotte van Le Creuset is gebouwd om een leven lang mee te gaan, waardoor je er nu en voor altijd van zal houden.
Welk materiaal van stoofpan moet je kiezen?
Terwijl je door onze categorieën bladert, vraag je jezelf misschien af: Wat is het beste materiaal voor een pan? We bieden stoofpannen in drie materialen, elk met hun eigen afwerking en voordelen. Het draait allemaal om het vinden van degene die past bij jouw unieke culinaire stijl. Bekijk enkele populaire opties uit elk van de onderstaande materialen.
Campagnard Signature in Gietijzer
Bestel nu- Belangrijkste voordeel: Uitstekende warmtevasthouding en -verspreiding
- Het beste voor: Maaltijden of suddergerechten met één pot, braden, smoren of bakken
- Warmtebron: Alle kookplaten en veilig te gebruiken in de oven tot 260°C
- Koken met oliën/vetten: Ja
- Reinigen: Vaatwasmachinebestendig maar met de hand wassen aanbevolen
- Garantie: Levenslang
- Populairste maat: 30 cm
Hoge Kookpan in RVS
Bestel nu- Belangrijkste voordeel: Snelle opwarming, reageert snel op temperatuuraanpassingen
- Het beste voor: Koken, bakken, roosteren, sauzen indikken
- Warmtebron: Alle kookplaten en veilig te gebruiken in de oven tot 260°C
- Koken met oliën/vetten: Ja
- Reinigen: Vaatwasserbestendig
- Garantie: Levenslang
- Populairste maat: 24 cm
Sauteuse met versterkte Anti-Aanbaklaag
Bestel nu- Belangrijkste voordeel: Gezonder koken en laat voedsel makkelijk los
- Het beste voor: Fijn voedsel zoals vis-, ei- of bloemgerechten
- Warmtebron: Alle kookplaten en veilig te gebruiken in de oven tot 260°C
- Koken met oliën/vetten: Weinig tot geen vet/olie nodig
- Reinigen: Vaatwasmachinebestendig, maar handwas aanbevolen
- Garantie: Levenslang
- Populairste maat: 28 cm
De juiste braadpan die je nooit zal teleurstellen.
Onze braadpannen worden nog steeds ambachtelijk gemaakt in Frankrijk
We zijn pionier op het gebied van geëmailleerd gietijzeren kookgerei door de kleurrijke ronde braadpan in 1925 te introduceren, met onze toewijding aan het bieden van uitzonderlijke kookervaringen. Elk gietijzeren stuk gaat door de handen van ten minste 15 ambachtslieden om de kwaliteit en het fijne Franse vakmanschap te garanderen. Kom meer te weten over onze expertise en innovatie in de afgelopen decennia.
Eén braadpan voor al je favoriete recepten
Met hun ongeëvenaarde veelzijdigheid transformeren onze braadpannen gewone ingrediënten moeiteloos in buitengewone gerechten waar iedereen over blijft praten. Of je nu een familiediner organiseert of een gezellig etentje voor twee bereidt, je hebt onze braadpannen nodig om een blijvende indruk te maken.
Teriyaki-stijl
Plakkerige Gehaktballetjes
Kooktijd: 20 minuten
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
Gebakken artisjok en
Spinazie Gnocchi
Kooktijd: 50 minuten
Moeilijkheidsgraad: Eenvoudig
De braadpannen van Le Creuset zijn verkrijgbaar in een verscheidenheid aan materialen, maten en dieptes om je te helpen bij het beheersen van een eindeloos veel recepten en keukentaken, – van ons legendarische geëmailleerde gietijzer tot perfect rvs en met een gemakkelijke anti-aanbaklaag. Al deze braadpannen zijn vaatwasmachinebestendig, veilig te gebruiken in de oven en werken op gas-, elektrische en inductiekookplaten. Welke braadpan je ook kiest, hij brengt generaties lang plezier in jouw keuken.
Meer informatie over onze braadpannen
Van schoonmaaktips tot deskundige kooktechnieken, we hebben een schat aan informatie om jou te helpen het volledige potentieel uit jouw stoofpan van Le Creuset te halen.