
Probeer deze heerlijke sandwiches de volgende keer dat je haast hebt, maar niet wil inleveren op smaak. Het aardse van truffel voegt een luxe twist toe aan de klassieke mayonaise.
INGREDIЁNTEN
- Brood & Granen
Ingrediёnten
Bereidingswijze
Ingrediёnten
- 5 grote vrije-uitloop eieren, op kamertemperatuur
- 3 eetlepels (45 ml) truffelmayonaise
- Zeezout en versgemalen zwarte peper naar smaak
- Gesneden brood dat jij lekker vindt
- Kropsla
- Bosbessen, komkommerstukjes en kiwi, om te serveren
-
Bereidingswijze
-
1Plaats een kleine pan water op het fornuis en breng aan de kook. Laat de eieren voorzichtig in het water zakken en kook 7 minuten lang.
-
2Haal de eieren uit het water en doe ze in een kom met ijswater. Als de eieren zijn afgekoeld, pel je ze en hak je 4 van de eieren fijn. Doe de eieren in een kom met de mayonaise en breng op smaak.
-
3Zet de sandwich in elkaar met de eimayonaise.
-
4Halveer je extra eitje en plaats het in het midden van elke sandwich, voeg kropsla toe en snijd het broodje doormidden.
-
5Serveer in jouw Le Creuset On The Go Lunchbox met bosbessen, komkommerstukjes en kiwi.