![Overnight oats met gekarameliseerde appel](/on/demandware.static/-/Library-Sites-lc-sharedLibrary/default/dw72c50b67/images/content-recipes/transformBaseUrl/20240904_DT_r0000000001962_001.jpg)
- Brood & Granen
- Fruit
Ingrediёnten
- 120g havermout
- 375 ml (1 ½ cups) melk of kokosmelk
- 125 ml (½ cup) kokend water
- 2 eetlepels (30 g) chiazaad
- 2 eetlepels (30 ml) honing
- 2 granny Smith-appels, geschild, zonder klokhuis, in kwartjes en grof gehakt
- 50 g boter
- 2 eetlepels (30 ml) honing
-
Bereidingswijze
-
1Om de havermout te maken, meng je alle ingrediënten en verdeel je ze over jouw Le Creuset On The Go Le Creuset Lunchbekers. Doe de deksel er op plaats een nacht in de koelkast.
-
2Doe de boter en honing de volgende dag in een kleine steelpan en laat de boter smelten. Als het mengsel begint te schuimen, voeg de appels toe. Roer de appels door het boter-honingmengsel om te ze bedekken, tot de appels goud en gelijkmatig gekarameliseerd zijn.
-
3Verdeel de havermout over 2-4 lunchbekers. Bedek de havermout met de gekarameliseerde appels en bestrooi met gemengde zaden.