CA52101
CA52101

Paellapan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag

5 out of 5 Customer Rating
Paellapan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
Wijzigen
€ 179,00
Prijs incl. btw
Houdt u van de Spaanse keuken? Kook een traditionele Spaanse Paella in deze Provençaalse pan met anti-aanbaklaag. Dankzij het royale formaat kunt u koken voor 4 tot 6 personen, terwijl de hoogwaardige anti-aanbaklaag ervoor zorgt dat uw rijst en andere ingrediënten gemakkelijk loskomen.
Eigenschappen
  • Onze beste anti-aanbaklaag ooit: getest, vertrouwd, met een levenslange garantie en nu 4x sterker. (Hij is in een onafhankelijk laboratorium getest op slijtvastheid bij gebruik van metalen keukengerei.)

  • Gelijkmatige warmte: de constructie helpt de warmte snel en gelijkmatig te verdelen, wat ideaal is voor het bereiden van snelle en lekkere maaltijden. U hoeft slechts op een lage tot middelhoge temperatuur te koken voor een geweldig resultaat.

  • Gezond koken, eenvoudig reinigen: onze anti-aanbaklaag, zowel aan de binnenkant als aan de buitenkant, beperkt de benodigde hoeveelheid olie en zorgt ervoor dat hij eenvoudig kan worden gereinigd.

  • Behoudt zijn vorm: onze geharde anti-aanbaklaagcollectie heeft een sterke en robuuste afwerking, die bestand is tegen dagelijks gebruik.

  • Sterke lagen: we hebben de drie anti-aanbaklagen versterkt, waardoor ze jaren meegaan.

Materiaal

Gegoten aluminium

Vervaardigd in

Spanje

Garantie

Levenslange garantie

SKU

52101320010101

Grill
Grill
Oven
Oven
Elektrische kookplaat
Elektrische kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Keramische glazen kookplaat
Gaskookplaat
Gaskookplaat
Inductiekookplaat
Inductiekookplaat
Inhoud:
2.5 L
Lengte:
41 cm
Breedte:
32.9 cm
Hoogte:
5.4 cm
Diepte:
4.91 cm
Opbergen

Kan in de vriezer

Onderhoud

Vaatwasmachinebestendig

Voor het eerste gebruik

Veel plezier met het uitpakken van uw nieuwe aankoop! (En zorg ervoor dat u de etiketten en de verpakking verwijdert.)

Was uw Le Creuset-product met warm water en afwasmiddel, en spoel en droog vervolgens goed af.

Koken

Bescherm uzelf - gebruik altijd ovenhandschoenen bij het hanteren van warme voorwerpen.

Wij adviseren u om siliconen keukengerei van Le Creuset of houten/hittebestendig plastic keukengerei te gebruiken. Metalen keukengerei kan met zorg worden gebruikt. Het mag niet ruw worden gebruikt of over de anti-aanbaklaag schrapen. Tik niet met metalen keukengerei op de bovenrand van producten met een anti-aanbaklaag, om beschadiging te voorkomen. Gebruik GEEN handbediende elektrische of op batterijen werkende kloppers of blenders, messen of scherpe hulpmiddelen en instrumenten in pannen met een anti-aanbaklaag, omdat deze het oppervlak kunnen beschadigen.

Gebruik het product op de kookpit met de meest geschikte afmeting - dit zorgt ervoor dat uw voedsel gelijkmatiger gaart en vermindert het risico op beschadiging van de handgrepen en de randen. Dit is vooral belangrijk voor inductiekookplaten: als u een zone met een verkeerde afmeting gebruikt, bestaat het risico dat de kookplaat het product niet 'herkent'.

Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert de beste resultaten op - zelfs voor bakken en braden. Laat het product geleidelijk opwarmen. Zo gaart uw eten gelijkmatig en krijgt het een heerlijke smaak. Als u toch hoger vuur moet gebruiken, verlaag de stand dan zodra de gewenste warmte is bereikt.

Verwarm uw product ongeveer 2 minuten voor op middelhoog vuur om vetvrij te koken. Voeg vervolgens uw voedsel toe. Laat het product niet onbeheerd achter en zorg ervoor dat de droge anti-aanbaklaag niet oververhit raakt. Dit kan schade veroorzaken.

Het koken op een hogere temperatuur van ingrediënten met een laag rookpunt kan vlekken op het kookoppervlak veroorzaken.

Vermijd bij het koken op inductiekookplaten het gebruik van de 'boost'-functie. Deze functie zou alleen moeten worden gebruikt voor het snel opwarmen van grote hoeveelheden water.

Schuif het product nooit over een kookplaat/fornuis met een glazen bovenkant, omdat dit de bodem van het product en het glas kan beschadigen. Til het product in plaats daarvan altijd op.

Plaats uw product op een plaat of rooster voor het beste resultaat. Plaats uw product nooit op de bodem van uw oven - dit kan de kooktemperatuur verhogen, wat kan leiden tot sneller en ongecontroleerd koken en schade kan veroorzaken.

Bij gebruik onder de grill moet u altijd minstens 5 cm ruimte laten tussen de warmtebron en de bovenkant van uw product.

Schoonmaken

Laat het product altijd een paar minuten afkoelen voordat u het reinigt. Als het product warm is, dompel het dan niet onder en vul het niet met koud water. Te grote veranderingen in de oppervlaktetemperatuur zouden het product kunnen beschadigen.

Wij adviseren om het product met de hand te wassen met warm water en afwasmiddel, in plaats van het in de vaatwasser te reinigen, omdat de anti-aanbaklaag dan langer meegaat.

Gebruik geen schurende reinigingsmiddelen of metalen, agressief schurende of stugge reinigingsdoekjes of borstels op de oppervlakken.

Onderhoud & gebruik
Standaardlevering: € 6,90 - levering binnen 1 à 3 werkdagen.