- Ei
Ingrediёnten
- 130 g patentbloem
- 4g bakpoeder
- 1 tl gemalen komijn, geroosterd
- 2g gemalen koriander, geroosterd
- 2g witte peper
- 2g zout
- 300ml water
- Een handje verse peterselie, gehakt
- Een handje verse koriander, gehakt
- Een handje verse dille, gehakt
-
Bereidingswijze
-
1Klop de droge ingrediënten samen in een grote mengkom en zet deze opzij.
-
2Doe het water en de kruiden in de kan van een blender en meng ze. Meng het kruidenmengsel door de droge ingrediënten en zorg ervoor dat er geen klontjes achterblijven. Laat het mengsel 5-10 minuten rusten.
-
3Vet een Signature Skillet 26 cm van Le Creuset rijkelijk in. Plaats op middelhoog vuur en giet een pollepel of soeplepel vol beslag in de pan. Zodra er belletjes ontstaan op het oppervlak en het beslag uithardt, maak je de randen van de pannenkoek los met een siliconen spatel van Le Creuset en draai je de pannenkoek om. Bak de andere kant ongeveer 2 minuten. Herhaal dit met het resterende beslag totdat het op is.
-
4Serveer met knapperige gebakken eieren gebakken in harissaboter en bedek met roze ingemaakte uien en verse dille. Warm het lekkerst.