
Een combinatie van rijke, zoete karamel met pure bittere chocolade. Deze warme chocolademelk is een echte verwennerij. Afgewerkt met toefjes room en enkele druppels warme dulce de leche, zijn deze warme koppen chocolademelk nog specialer als ze met zandkoekjessterren geserveerd worden.
INGREDIЁNTEN
- Zuivel
Ingrediёnten
Bereidingswijze
Ingrediёnten
- 400 ml melk
- 160 ml slagroom
- 2 el cacaopoeder
- 100 g dulce de leche
- Een snuifje zout
Garnering:
- Slagroom (uit spuitbus, of zelf geklopt)
- 1 el dulce de leche, zachtjes gesmolten
- Zandkoekjessterren
-
Bereidingswijze
-
1Doe de melk en de room in een steelpan met dikke bodem en zet op een middelhoog vuur.
-
2Roer zachtjes de cacoa door het roommengsel en laat het samen langzaam opwarmen en blijf roeren tot de cacoa is opgelost. Voeg de dulce de leche toe en laat dit oplossen, schenk uit in twee koppen.
-
3Spuit er een toefje slagroom op en druppel er wat gesmolten dulce de leche over. Plaats ten slotte de zandkoekjesster op de rand van de kop en Bon Appétit!