EEN TIJDLOZE KLASSIEKER
Meringue
Meringue is geïnspireerd op de klassieke zoetigheid en is een serene ivoortint en een neutrale kleur die overal bij past.
SHOP HET ASSORTIMENT
Net als de heerlijke lekkernij waar de kleur naar vernoemd is, staat Meringue voor pure elegantie. Het organische kleurverloop is een perfecte weerspiegeling van het opgeklopte eiwit met een vleugje warmte en krokantheid voor een aangenaam ombre-effect.
In balans
Balans tussen koele en warme tinten, het is de perfecte metafoor om zelf te koken. Het creëert iets gedenkwaardigs dat een balans van smaken samenbrengt.
shop het messenassortiment
Meringue verkennen
Transformeer uw keuken moeiteloos in een ontspannende en stimulerende ruimte.
Maak kennis met Meringue
Meringue is gemaakt voor ontspannen momenten en een rustiger leven en nodigt u uit om te waarderen wat echt telt - goed bestede tijd, het delen van eten dat de geest, het lichaam en de ziel voedt.
Een schone lei
Perfect als een op zichzelf staande tint of gecombineerd met uw andere Le Creuset-favorieten, brengt Meringue eenvoudige verfijning in het hart van uw huis. Gebruik Meringue als op zichzelf staande hoofdkleur of juist als accentkleur - combineer het met andere lichte tinten voor een rustgevende keukenoase of gebruik het lichte Meringue juist als punt van kalmte door het te combineren met fellere kleuren.
Ontdek het assortiment
Geïnspireerd door Meringue
Maak indruk op uw gasten met gerechten geïnspireerd op deze elegante neutrale geur.
RECEPT
Chocolade pavlova met gepocheerde peren
Een heerlijke chocolade pavlova met gepocheerde peren gemaakt in onze campagnard. Een verrassend nagerecht voor 8-12 personen.
RECEPT
Frittata van spinazie en geitenkaas met pompoenpitpesto
Gebruik de lage gietijzeren braadpan uit de Signature Collection van Le Creuset voor deze frittata, die perfect is als een lichte lunch. Hij zit boordevol voedzame spinazie en smakelijke geitenkaas, gegarneerd met een pompoenpitpesto.
RECEPT
Tropische meringuetaart
De moderne versie van de traditionele citroen meringue taart is een feestje op tafel. U zet hem zo in onze skillet op tafel.
RECEPT
Gepocheerde perziken met amaretto crème en amarettini crunch
De frisse perzikken gecombineerd met het bittertje van de amaretto en de subtiele crunch, maken dit gerecht tot de perfecte afsluiting van een heerlijk diner.
RECEPT
Knolselderij soep met kerriegranola
De hartige granola geeft de knolselderij soep een heerlijke crunch en maakt en kommetje extra feestelijk. Gemaakt door Colette Dike van Fooddeco.v
RECEPT
Gehaktballetjes met tagiatelle
Het recept bestaat uit zelfgemaakte gehaktballetjes in een lichte, romige saus gemaakt in een gietijzeren braadpan.