Een elegant en klassiek Frans bistrogerecht dat zeker de ster van jouw dinertafel zal zijn. Langzaam gegaarde eendenbouten, mals en overheerlijk, geserveerd met romige aardappelpuree, een heerlijke combinatie van rijke smaken en texturen.
Deze elegante traktatie bestaat uit een heerlijke witte chocolademousse doordrenkt met frisse citroen, met een verrukkelijk verborgen bessenvulling. Bekroond met gekonfijte bessen voor een vleugje kleur en zoetheid.
Dit kleurrijke visrecept gebruikt de koude-panmethode in een koekenpan met antiaanbaklaag voor een perfect gegaarde filet zonder giswerk. Voor een eenpansgerecht houden we van de levendige mix van seizoensgroenten, bereid tot ze licht dichtgeschroeid en perfect mals zijn. Een snelle en makkelijke citroenmosterdsaus maakt van dit eenvoudige recept een gerecht perfect voor een speciale gelegenheid.
Een speciale traktatie voor elke gelegenheid! Vlezige perziken gepocheerd in met vanille doordrenkte
crémant, geserveerd met opgeklopte crème fraîche of yoghurt met een mengsel van mascarpone (ongeveer 23,5 gr) en slagroom (ongeveer 46,5 gr).
Deze met bessen gevulde
crêpes zijn heel eenvoudig te bereiden met onze pannenkoekpan met 4x sterkere anti-aanbaklaag en vormen het perfecte brunchgerecht.
Eenvoudig en smaakvol: deze in de oven gepocheerde zalm is het lekkerst met een frisse
kruidensalade en knapperig stokbrood. Dien het gerecht aan tafel op vanuit de Signature Ondiepe braadpan.
Deze snelle en eenvoudige dip kan tot 2 dagen van tevoren worden gemaakt en in de koelkast worden bewaard tot hij wordt opgediend. De dip is zowel veganistisch als veelzijdig!
Bezorging: € 6,90
Gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 50.
Hoe lang is de levertijd?
We bezorgen uw bestelling normaal gesproken binnen 2 tot 4 werkdagen vanaf het moment dat wij uw bestelling ontvangen hebben. Hierbij zijn zaterdagen, zondagen en feestdagen niet inbegrepen.
Alle bestellingen geplaatst op www.lecreuset.nl worden verwerkt en geleverd door UPS of DPD.