437 results
Volcanic Campaign
Citroentaart met Meringue
MOEILIJKHEIDSGRAAD
Gemiddeld
BEREIDINGSTIJD
Binnen 2 uur
RECEPT
Citroentaart met Meringue
Een zoet kruimeldeeg gevuld met een sinaasappel-, limoen- en citroencurd, afgewerkt met zachte meringue.
WIJ GEBRUIKTEN
Taartvorm in Aardewerk
RECEPT
Griekse kippensoep met citroen
Een kippensoep op Griekse wijze. De citroen en venkel geven een frisse twist aan de traditionele kippensoep.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Kaasfondue (emmentaler en gruyère)
De fondue wordt in de mini-stoofpannen gegoten die met knoflook werden ingewreven en opgediend met krokante stukjes stokbrood. Een leuk gerecht om samen met vrienden op te eten!
RECEPT
Tropische meringuetaart
De moderne versie van de traditionele citroen meringue taart is een feestje op tafel. U zet hem zo in onze skillet op tafel.
RECEPT
Gehaktballetjes met tagiatelle
Het recept bestaat uit zelfgemaakte gehaktballetjes in een lichte, romige saus gemaakt in een gietijzeren braadpan.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Chocolade pavlova met gepocheerde peren
Een heerlijke chocolade pavlova met gepocheerde peren gemaakt in onze campagnard. Een verrassend nagerecht voor 8-12 personen.
RECEPT
Gepocheerde perziken met amaretto crème en amarettini crunch
De frisse perzikken gecombineerd met het bittertje van de amaretto en de subtiele crunch, maken dit gerecht tot de perfecte afsluiting van een heerlijk diner.
WIJ GEBRUIKTEN
Mini-Braadpan in Aardewerk
RECEPT
Zalm gemarineerd met Nanban saus
Nanbanzuke is marinated fried fish in a delicious citrus, soy sauce-based vinaigrette. It is a deep-fried dish but the Nanban sauce gives it a light and refreshing taste. A great summer dish that can be made in advance, it can even be served cold. Nanban means foreign and this dish is originally from Portugal and Spain, brought to Japan in the 17th century. The recipe bears similarities to Escabeche..