Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
437 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
Coq au vin-taart met witte wijn
Een hartige taart die u van tevoren kunt maken. Maak de vulling een dag eerder en verwarm deze de volgende dag. Maak het af met een deksel van bladerdeeg.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Romige kippensoep met verse groenten
Gezond en lekker eten. Deze romige kippen-groentesoep is heerlijk met vers brood. Bewaar restjes in de vriezer en warm die een volgende keer op.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Aubergine met een vinaigrette van knoflook, komijn, feta en kruiden
Een eenvoudig gerecht met aubergine barstensvol smaak. Dit gerecht met een bijzondere vinaigrette kan als hoofdgerecht of als bijgerecht worden geserveerd.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig Classic in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Kipstoofpotje met saffraan en honing in sinaasappel-gembersaus
Dit eenvoudige stoofpotje met kip is rijk aan Marokkaanse smaken. Een eenpansgerecht dat heerlijk is als warme maaltijd op een doordeweekse dag.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Shephard's pie met paddenstoelen, linzen en zwarte oogbonen
Probeer iets nieuws met deze vegetarische variant van de klassieke Shepard's pie. Serveer deze hartige taart in een soepkom van Le Creuset met een topping van aardappel en kaas.
Image without a name
RECEPT
Appeltaart in een diepe schaal met gezouten butterscotch-saus
De perfecte afsluiting van uw etentje met vrienden. Boterzacht bladerdeeg gevuld met smeuïge appels en besprenkeld met een heerlijk rijke butterscotch-saus.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Vierkant Classic in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Frangipanetaart met peren gepocheerd in steranijs
Een zoete frangipanetaart met zacht gepocheerde peren, tot in de perfectie afgebakken in een bakvorm van Le Creuset met anti-aanbaklaag. Serveer met slagroom om het écht decadent lekker te maken.
WIJ GEBRUIKTEN
Taartvorm Vierkant met Uitneembare Bodem
Image without a name
RECEPT
Kalkoenbraadstuk met glazuur van sticky groene vijg en streaky bacon
Een echte showstopper voor het kerstdiner. Sticky groene vijgen en streaky bacon passen perfect bij heerlijk mals gevogelte zoals een kalkoen.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Broodkrans gevuld met spinazie, artisjok en ricotta
Ideaal om te delen. Deze broodkrans met spinazie, artisjok en ricotta wordt gebakken in de veelzijdige Campagnard van Le Creuset. Hij zit barstensvol smaak en past echt bij elk gerecht.
Image without a name
RECEPT
Gefrituurde bocconcini-kaasballetjes met basilicumsaus
Het ultieme voorgerechtje voor een feestelijk diner. Kleine gefrituurde mozzarellaballetjes met een knapperig zoutkorstje en een frisse dipsaus van basilicum.