Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
437 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
Brood uit een Braadpan
Maak thuis uw eigen professionele brood met dit eenvoudige recept. Onze gietijzeren braadpan zorgt voor een knapperige korst en gelijkmatig bakken dankzij de uitstekende warmtegeleiding.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Gebraden witte bonen met venkel
Braden is niet alleen een techniek voor vlees. In dit recept wordt hetzelfde principe toegepast om simpele gedroogde witte bonen en groenten om te toveren tot een rijk, vegetarisch eenpansgerecht - laat de kaas gewoon weg (of gebruik een vegan kaasvervanger) om het veganistisch te maken. De kooktijd lijkt misschien lang, maar vergt niet veel werk en is nodig om ervoor te zorgen dat het gerecht uiteindelijk romig is en smelt op je tong.
WIJ GEBRUIKTEN
Provençaalse Sauteerpan in Essential Non-Stick Ceramic
Image without a name
RECEPT
Gebakken zalm in groene kokoscurry
Zoete winterpompoen is de perfecte aanvulling op malse zalm in dit geurige kokoscurryrecept. De intense smaken van de groene curry doordrenken de verse groenten en laten het gerecht in een pittige kokossaus baden, die is opgefleurd met vers limoensap. Geniet van de curry als een eenpansgerecht of voeg gestoomde rijst toe om van elk laatste druppeltje van de heerlijke saus te genieten.
WIJ GEBRUIKTEN
Hapjespan in Essential Non-Stick Ceramic
Image without a name
RECEPT
Gebakken vis met citroenmosterdsaus
Dit kleurrijke visrecept gebruikt de koude-panmethode in een koekenpan met antiaanbaklaag voor een perfect gegaarde filet zonder giswerk. Voor een eenpansgerecht houden we van de levendige mix van seizoensgroenten, bereid tot ze licht dichtgeschroeid en perfect mals zijn. Een snelle en makkelijke citroenmosterdsaus maakt van dit eenvoudige recept een gerecht perfect voor een speciale gelegenheid.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan in Essential Non-Stick Ceramic
Image without a name
RECEPT
Mosselen met Mousserende Wijn en Knoflook
Dit mosselgerecht maak je in één pan en is een feestje voor iedereen die van lekker eten houdt. Met minimale inspanning levert het maximaal effect.
Image without a name
RECEPT
Eenpans Kip met gepocheerde citroen en kappertjes
Deze mediterrane kip, geheel bereid in één pan, is de perfecte aanvulling op pasta en kan zelfs als bouillon worden gedronken.
Image without a name
RECEPT
Pannenkoeken met kruiden en krokante gebakken eieren
Het ultieme pannenkoekenrecept voor het ultieme keukenwerkpaard – onze Signature Skillet. Deze veelzijdige hartige pannenkoeken vul je met allerlei soorten vullingen.
Image without a name
RECEPT
Soufflé van Witte Chocolade
Gebruik deze perfect lichte en luchtige soufflé om jouw culinaire kunsten te laten zien. Het is het perfecte dessert voor als je indruk wilt maken op jouw gasten.
WIJ GEBRUIKTEN
Ramekin Stapelbaar in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Conchiglioni met Spinazie en Ricotta
Vul grote pastaschelpen met romige ricotta en spinazie voor een heerlijke variant zonder vlees. Deze goudkleurige, knapperige pastaschotel zal zeker een succes zijn aan tafel.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
’s Werelds beste brood
Dit brood is perfect te bereiden in een Le Creuset ronde braadpan. Het vergt wat geduld waar het is de naam ’s werelds beste brood helemaal waard!
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer