Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
422 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
Gegrilde garnalen met zuurdesem-avocadotoast
Een nieuwe draai aan een oude favoriet. Door de garnalen in hun schaal te koken, krijgt u hun volle smaak, vergelijkbaar met het koken van vlees op het bot. De schaal ziet er bovendien uitnodigend uit en zorgt ervoor dat het garnalenvlees van binnen sappig en mals is.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillplaat Vierkant Hoog in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Gegrild steenfruit met broccolisalade
Een uitstekende lunch in de buitenlucht. Het grillen van perziken karamelliseert de natuurlijke suikers in het fruit en versterkt de smaken. De gegrilde perziken zijn op hun lekkerst met zijdezachte burrata, maar blokjes zoute halloumi zijn een overheerlijk alternatief.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillplaat Rechthoekig in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Sesambrood
Goudbruin en gegarneerd met geroosterde sesamzaadjes: dit brood is de perfecte aanvulling op iedere maaltijd.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Aardappelbrood
Dit lichte en luchtige brood, perfect goudgebakken met een knapperige korst, is op zijn lekkerst wanneer u het warm opdient met een royale laag gezouten boter.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
‘Pull-apart’ broodjes
Gebruik de gietijzeren Broodpan om deze ‘pull-apart’ broodjes te maken als voor- of bijgerecht of voor bij de brunch. Garneer met sesam- of maanzaad naar keuze.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Focaccia
Dit Italiaans platbrood is qua stijl en textuur vergelijkbaar met pizza. Makkelijk te maken, smaakt overheerlijk en is een absolute publiekslieveling. Besprenkel voor het opdienen met olijfolie en breng op smaak met een royale hoeveelheid zeezout.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Klassiek rozijnenbrood
Dit licht gezoete brood, bezaaid met dikke rozijnen, wordt meestal bij het ontbijt gegeten, maar kan ook worden gebruikt om een heerlijke broodpudding of zelfs wentelteefjes te maken.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Babka met chocolade en sinaasappel
Dit zoete gevlochten brood combineert chocolade- en citrussmaken en is de perfecte aanvulling op elke ontbijt- of brunchtafel. Perfect bij een lekker kopje thee of koffie.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Brioche
Brioche, een kruising tussen gebak en brood, is een Frans brood dat rijk is aan ei en boter, waardoor het een mals kruim krijgt. Dit recept is goed voor 8 ‘pull-apart’-broodjes die op hun lekkerst zijn met boter en jam.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Gezonde worteltaart met honing-yoghurtglazuur
Geïnspireerd door de traditionele worteltaart: geniet zonder schuldgevoel van deze versie, gemaakt met amandelmeel en gegarneerd met honing-yoghurtglazuur.
WIJ GEBRUIKTEN
Taartvorm Vierkant met Uitneembare Bodem
Image without a name
RECEPT
Curry met boerenkool en kikkererwten
Lekker en gezond. Deze eiwitrijke curry is gemaakt met kikkererwten, boerenkool en geurige kruiden, en is de perfecte doordeweekse maaltijd.
WIJ GEBRUIKTEN
Provençaalse Hapjespan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Glazen deksel
Image without a name
RECEPT
Erwten-courgettesoep met yoghurt en munt-amandelsalsa
Serveer deze soep boordevol superfoods als lichte lunch of voorgerecht. De munt-amandelsalsa voegt een perfecte knapperige textuur toe aan de zachtheid van de soep.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer