Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
422 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
‘Fool’ dessert met rabarber en stemgember
Deze met gember verrijkte fool is lekker licht en zacht en heeft een aangenaam neon uiterlijk. Een ‘Fool’ heet zo omdat het eruitziet als veel werk, maar eigenlijk is het in een handomdraai gemaakt. Het houdt je als het ware voor de gek. Het is moeilijk om een dessert te bedenken dat ik liever eet. De rabarber geeft het een welkome scherpte en een felroze accent. Met veganistische room is het erg lastig om echt zachte pieken te kloppen, maar klop het gewoon zo veel als u kunt. – Anna Jones
WIJ GEBRUIKTEN
Ramekin Stapelbaar in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Runderragout met cheddar-kruidendumplings
Comfortfood op zijn best. Deze langzaam gegaarde runderragout met cheddar-kruidendumplings is hartig en vol van smaak, en perfect voor een heerlijke lunch met familie of vrienden.
WIJ GEBRUIKTEN
Campagnard in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Thaise groene curry
Fris, geurig en snel te bereiden. Deze exotische, groenterijke curry is een eenvoudige doordeweekse maaltijd.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Warme ruby chocolademelk
Ruby chocolade is een vrij unieke cacaoboon die voorkomt in Brazilië en Ivoorkust. Wat het bijzonder maakt, is de mooie robijnroze kleur met een pittige, bijna besachtige witte chocoladesmaak. Gebruik ruby chocolade op Valentijnsdag voor de meest decadente mok vol liefde.
WIJ GEBRUIKTEN
Mok Heart Collection in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Hartencakejes
Ruby chocolade voegt een besachtige, witte chocoladesmaak toe zonder de cake te verzwaren, met als resultaat een vederlichte cake die niet inzakt.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakvorm voor 6 Hartjes met tekst Cakejes
Image without a name
RECEPT
Gnocchi met goudbruine boter, romige blauwe kaassaus en chorizo
Een van de eenvoudigste en meest bevredigende lunches of diners die u uw familie of vrienden kunt voorschotelen. Door de gnocchi eerst in gebruinde boter te bakken, krijgt hij een krokante, goudbruine buitenkant en een luchtige, zachte binnenkant.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat
Image without a name
RECEPT
Traditionele Shakshuka
Een geliefd gerecht en de eenvoudigste manier om de brunch voor iedereen tegelijkertijd warm te kunnen opdienen! De beste tip voor dit gerecht is om de saus een dag van tevoren te bereiden en een nacht te laten staan zodat de smaken zich goed kunnen ontwikkelen. Gewoon opwarmen voordat u de volgende dag eieren toevoegt om te pocheren.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat
Image without a name
RECEPT
Groene aardappeltortilla
Een heerlijk eenvoudige lunchoptie. De sleutel tot dit gerecht is om ervoor te zorgen dat uw aardappelen even dik zijn met behulp van een mandoline. Het zorgt ervoor dat de aardappelen gelijkmatig gegaard worden en een sublieme textuur krijgen.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat
Image without a name
RECEPT
Kaiserschmarrn met in rum geweekte rozijnen en kleverige gekarameliseerde citrusvruchten
Deze traditionele, luchtige pannenkoek uit Duitsland is gezelligheid in een pan! Hij zit vol in rum geweekte rozijnen en wordt in hapklare stukjes gesneden en vervolgens in kleverige gekarameliseerde citrusvruchten gedrenkt.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat