437 results
RECEPT
Boeuf bourguignon
Deze traditionele Franse stoofpot van rundvlees, ook wel Beef Burgundy genoemd, wordt gemaakt met heerlijke rode wijn uit bijvoorbeeld de Bourgogne voor een overheerlijke smaak. Serveer met aardappelpuree voor de échte nostalgische Franse ervaring.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Lamsschouder gevuld met munt en rozemarijn
Door het lamsvlees met munt en rozemarijn te vullen krijgt het lamsvlees enorm veel smaak. Een heerlijke perfecte Sunday roast voor het hele gezin.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Provençaalse Ratatouille
Deze iconische stoofpot komt oorspronkelijk uit Zuid-Frankrijk en zit boordevol smakelijke, voedingsrijke groenten. Een traditioneel gerecht dat van oudsher in de zomermaanden wordt gegeten.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Kleine pannenkoek met pure chocolade
Deze luchtige, gebakken chocoladepannenkoek is de perfecte traktatie voor het ontbijt of na het diner. Serveer met een heerlijk bolletje vanille-ijs rechtstreeks in de skillet.
RECEPT
Orecchiette Alfredo met kip
Deze romige kippasta is een verukkelijk eenpansgerecht dat makkelijk en snel op tafel staat, perfect voor een doordeweekse avond, maar dat tegelijkertijd ook chic genoeg is voor een speciale avond.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan "Hart" in Geëmailleerd Gietijzer met RVS Hartjesknop
RECEPT
Heirloom rode biet en groene Harissa salade
Geniet van een warme salade die een ode brengt aan heerlijke smaken door zoete aardse bieten te combineren met een levendige pittige groene harissadressing. Een salade die net zo smaakvol is als dat ie eruitziet. Serveer samen met gebakken zalm of een gegrilde steak voor een volledige maaltijd.
WIJ GEBRUIKTEN
Serveerbowl Hart in Aardewerk
RECEPT
Chocoladecake met frambozen
De volle smaak van pure chocolade wordt in deze cake versterkt door het toevoegen van koffie.
RECEPT
Witte Chocolade Truffels
Deze truffels gemaakt van romige witte chocolade en slagroom zijn de perfecte zoete traktatie om weg te geven. Voor een extra decadente toets kan je er wat sinaasappellikeur aan toevoegen.
RECEPT
Red Velvet Cup Cakes met Icing
Een stress-vrij gebakje gemaakt in onze anti-aanbak muffin-hartvorm. De cake heeft een romantische rode kleur met de smaak van chocolade. Een perfect Valentijnscadeau!
RECEPT
Mousse van witte Chocolade met Kardemom en Frambozen
Deze smeuïge witte chocolademousse met een gesofisticeerde toets van kardemom vormt het perfecte dessert bij een etentje.
RECEPT
Marokkaanse kiptajine
Het combineren van fruit met vlees, gevogelte of vis in een pittige marinade is typisch voor de Noord-Afrikaanse keuken. Zoals voor veel tajine- of stoofpangerechten geldt, worden de smaken beter als ze een dag van tevoren zijn gemaakt.
WIJ GEBRUIKTEN
Tajine in Geëmailleerd Gietijzer