437 results
RECEPT
Artisjok met mini kaasfondue
Dit is een klein tussengerecht voor 4 personen, verdubbel de hoeveelheid camembert en artisjok als je een groter gerecht wilt maken. Gemaakt door Colette Dike.
RECEPT
Vega oesters met avocado-parels
Een prachtig gerechtje om de smaakpupillen wakker te maken en door de oester schelpen een lust voor het oog. Gemaakt door Colette Dike van Fooddeco.
WIJ GEBRUIKTEN
Taartvorm in Aardewerk
RECEPT
Schwarzwälder Kirschtaart
Schwarzwälder Kirschtaart, is een kersentaart uit het mystieke Zwarte Woud in Duitsland. Breng de magie op tafel met deze heerlijke traditionele lekkernij.
WIJ GEBRUIKTEN
Springvorm Rond
RECEPT
Glögg - Scandinavische witte glühwein
"Gløgg” is een witte glühwein met spijzen die de Scandinaviërs al sinds de 16e eeuw drinken. Perfect als aperitief of om een heerlijk kerstdiner af te sluiten.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Scandinavische Rijstepap - "Risalamande"
‘Risalamande’ is een traditioneel Scandinavisch kerstdessert, dat gewoonlijk op het eind van kerstavond wordt opgediend. Het is een variatie op Risengrød.
WIJ GEBRUIKTEN
Chef's Pan in RVS met Anti-Aanbaklaag en Deksel en Extra Handvat
RECEPT
Scandinavische Rijstepap - "Risengrød"
Dit recept beschrijft een typisch Scandinavische manier om rijstepap te bereiden, met weinig energieverbruik want de rijstepap wordt "in bed gekookt".
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Lussekater - Traditionele saffraanbroodjes
Deze traditionele Noorse saffraan broodjes worden speciaal gebakken voor het Luciafeest, dat gevierd wordt in aanloop naar Kerstmis toe.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakplaat
RECEPT
Vegetarische terrine
Voor deze vegetarische terrine worden lagen tomatensaus, mozzarella en gebakken aubergine opgestapeld tot een ware smaakexplosie. Heerlijk met sla en stokbrood!
WIJ GEBRUIKTEN
Terrine met Pers in Aardewerk
RECEPT
Ovenschotel met zoete aardappel en appel
Het perfecte bijgerecht voor het kerstdiner. De smaken van de zoete aardappel combineert perfect met de appel van ons kalkoen recept. Ontdek ze snel.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Trifle met mousserende en frambozen
Maak dit feestje in een glaasje met de heerlijke combinatie van mousserende en frambozen. De trifle is een dag van te voren te maken. Kijk naar het recept.
RECEPT
Geglaceerde ham met vanille schuimwijn
Breng de kerstmarkt thuis met dit heerlijke warme beenham recept. Een show piece tijdens het kerstdiner, maar zeker ook een hit tijdens het kerstontbijt.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadslede Rechthoekig in RVS
Pannenkoekentaart „schwarzwälder stijl“
MOEILIJKHEIDSGRAAD
Eenvoudig
BEREIDINGSTIJD
Minder dan 1 uur
RECEPT
Pannenkoekentaart „schwarzwälder stijl“
De Duitse klassieker met een heerlijke twist. Wissel chocolade pannenkoeken af met een heerlijke kersenvulling en bouw zo uw eigen Schwarzwälder Kirche.
WIJ GEBRUIKTEN
Pannenkoekpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag