Een elegant en klassiek Frans bistrogerecht dat zeker de ster van jouw dinertafel zal zijn. Langzaam gegaarde eendenbouten, mals en overheerlijk, geserveerd met romige aardappelpuree, een heerlijke combinatie van rijke smaken en texturen.
Deze elegante traktatie bestaat uit een heerlijke witte chocolademousse doordrenkt met frisse citroen, met een verrukkelijk verborgen bessenvulling. Bekroond met gekonfijte bessen voor een vleugje kleur en zoetheid.
Dit kleurrijke visrecept gebruikt de koude-panmethode in een koekenpan met antiaanbaklaag voor een perfect gegaarde filet zonder giswerk. Voor een eenpansgerecht houden we van de levendige mix van seizoensgroenten, bereid tot ze licht dichtgeschroeid en perfect mals zijn. Een snelle en makkelijke citroenmosterdsaus maakt van dit eenvoudige recept een gerecht perfect voor een speciale gelegenheid.
Deze curry is ideaal voor doordeweekse avondmaaltijden en is op zijn lekkerst wanneer hij wordt opgediend met geurige basmatirijst of een warme roti om alle smaken op te nemen. Kikkererwten en boerenkool dragen bij aan de voedingswaarde van dit overheerlijke recept.
Sappige ribeye steak gecombineerd met ingemaakte gojibessen en een cashew-gemberdressing maken van deze Thaise rundvleessalade een heerlijk, gemakkelijk en gezond lunchrecept.
Gebruik de lage gietijzeren braadpan uit de Signature Collection van Le Creuset voor deze frittata, die perfect is als een lichte lunch. Hij zit boordevol voedzame spinazie en smakelijke geitenkaas, gegarneerd met een pompoenpitpesto.
Een hartig vleesvrij gerecht. Deze perfect gegrilde champignons zijn op hun lekkerst wanneer ze worden opgediend met ciabatta bestreken met olijfolie, geroosterde tomaten en een royale portie bonen.
De perfecte traktatie voor het weekend. Dit decadente baksel, bereid in ovengerei van Le Creuset, is op zijn lekkerst als het rechtstreeks warm uit de oven wordt opgediend met in het vuur geroosterde marshmallows en royale bolletjes vanille-ijs.
Wie houdt er niet van een klassieke Niçoise? Dit recept is een knipoog naar het iconische gerecht met de
toevoeging van koraalroze gebakken garnalen om het geheel naar een hoger niveau te tillen.
Dit is een traditioneel gerecht dat met minimale inspanning
eer doet aan de rijkdom van de oceaan. Door de garnalen en calamares of vis apart in de pan te bakken, wordt het resultaat van malse
zeevruchten gegarandeerd, maar door uw mosselen vooraf in dezelfde braadpan te stomen, verliest u ook niets van die
smaak.
De bereiding van dit recept, geïnspireerd op de klassieke briochetaart, kost minder tijd
dan het origineel, maar doet geen concessies aan de luchtige lichte textuur of de onweerstaanbare smaak!
Bezorging: € 6,90
Gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 50.
Hoe lang is de levertijd?
We bezorgen uw bestelling normaal gesproken binnen 2 tot 4 werkdagen vanaf het moment dat wij uw bestelling ontvangen hebben. Hierbij zijn zaterdagen, zondagen en feestdagen niet inbegrepen.
Alle bestellingen geplaatst op www.lecreuset.nl worden verwerkt en geleverd door UPS of DPD.