437 results
RECEPT
Gehaktballetjes met venkel en gestoofde linzen.
Deze gehaktballetjes van worstvlees zijn gemaakt met geurige kruiden en specerijen, zijn snel te bereiden en perfect als borrelhapjes.
WIJ GEBRUIKTEN
Chef's Pan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Schenktuitjes
RECEPT
Antipasti in Italiaanse stijl
Voeg smaak, textuur en aantrekkingskracht toe aan uw groenten door ze te bereiden op een grill van Le Creuset. Serveer met wat citroensap en een scheutje van de beste olijfolie die u kunt vinden. Probeer eens iets anders en bereid deze groenten op dezelfde manier maar dan gemarineerd in Aziatische dressings of een Harissa-olie.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillplaat Vierkant in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Gebraden paaslam
De braadpan ovaal in geëmailleerd gietijzer uit onze Signature-collectie staat bekend om zijn uitstekende warmteverdeling en is perfect voor het koken en opdienen van dit traditionele gebraden lamsvlees.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Appelcrumble met karamel
Een variant op de klassieke appelcrumble! Zoet, knapperig en relaxed: deze traktatie kan direct uit de oven worden opgediend in onze braadslede met anti-aanbaklaag.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadslede met Anti-Aanbaklaag
RECEPT
Warme broodjes met citroenschil
Geef je paasviering wat pit met deze heerlijk gekruide Hot Cross Buns met citrusglazuur. Ze smaken het lekkerst met boter bij de thee of koffie.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadslede Rechthoekig in RVS
RECEPT
Buikspek met frisse rodekoolsalade
Het grootste voordeel van dit recept is dat het in één grillit kan worden bereid. De hitte verzegelt de smaak, waardoor de gekarameliseerde korst van het buikspek optimaal tot zijn recht komt. Op zijn lekkerst met een fris glas koude appelcider.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillit® Vierkant in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
In karnemelk gemarineerde lamskoteletten met ingelegde rode ui en raita
Het marineren van de lamskoteletten in karnemelk voegt smaak toe en maakt het lamsvlees nóg malser. Neem de tijd om het vet van de lamskoteletten eerst op de grill te leggen voor extra knapperigheid.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillplaat Rechthoekig Laag in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Gegrilde garnalen met zuurdesem-avocadotoast
Een nieuwe draai aan een oude favoriet. Door de garnalen in hun schaal te koken, krijgt u hun volle smaak, vergelijkbaar met het koken van vlees op het bot. De schaal ziet er bovendien uitnodigend uit en zorgt ervoor dat het garnalenvlees van binnen sappig en mals is.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillplaat Vierkant Hoog in Geëmailleerd Gietijzer
Gegrild steenfruit met broccolisalade
MOEILIJKHEIDSGRAAD
Eenvoudig
BEREIDINGSTIJD
Minder dan 30 min.
RECEPT
Gegrild steenfruit met broccolisalade
Een uitstekende lunch in de buitenlucht. Het grillen van perziken karamelliseert de natuurlijke suikers in het fruit en versterkt de smaken. De gegrilde perziken zijn op hun lekkerst met zijdezachte burrata, maar blokjes zoute halloumi zijn een overheerlijk alternatief.
WIJ GEBRUIKTEN
Grillplaat Rechthoekig in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Sesambrood
Goudbruin en gegarneerd met geroosterde sesamzaadjes: dit brood is de perfecte aanvulling op iedere maaltijd.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Aardappelbrood
Dit lichte en luchtige brood, perfect goudgebakken met een knapperige korst, is op zijn lekkerst wanneer u het warm opdient met een royale laag gezouten boter.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
‘Pull-apart’ broodjes
Gebruik de gietijzeren Broodpan om deze ‘pull-apart’ broodjes te maken als voor- of bijgerecht of voor bij de brunch. Garneer met sesam- of maanzaad naar keuze.
WIJ GEBRUIKTEN
Broodpan in Geëmailleerd Gietijzer