437 results
RECEPT
Gnocchi met salieboter en gebakken pompoen
Op zoek naar een heerlijke variatie op Gnocchi? Probeer het traditionele Italiaanse aardappelrecept eens met het zoete van pompoen. Kijk snel voor het recept.
WIJ GEBRUIKTEN
Provençaalse Sauteerpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag en Glazen Deksel
RECEPT
Mince pie met cranberries, vijgen en appels
Dit taartje wordt ook wel christmaspie genoemd en is een typische Britse lekkernijen. Deze vegetarische variant is prefect om in de kerststemming te komen.
WIJ GEBRUIKTEN
Bakvorm voor 12 Mini-Muffins
RECEPT
Chocolade-noga met frambozen en munt
Deze chocolade-noga met krokante amandelen is een leuk zelfgemaakt geschenk voor Kerst. Pak in met bakpapier om te geven of sluit er een heerlijk diner mee af.
WIJ GEBRUIKTEN
Cakevorm
RECEPT
Terrine van coquilles
Dit traditionele Franse recept is ideaal voor elke feestmaaltijd. Alles is van te voren klaar te maken in onze terrine en staat zo op tafel.
WIJ GEBRUIKTEN
Terrine met Pers in Aardewerk
RECEPT
Kerstpavlova
Steel de show met deze indrukwekkende pavlova. Begin op tijd, want dit recept vereist precieze geduld en lef. Kijk snel hoe u deze kerstboom pavlova maakt!
WIJ GEBRUIKTEN
Bakplaat
RECEPT
Zalm wellington met krab, waterkers en bladspinazie (gietijzer)
De klassieke "Wellington" net even anders met een vulling van zalm en krab in romige spinazie. Gemaakt in onze geëmailleerd gietijzeren braadslede.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadslede in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Zalm wellington met krab, waterkers en bladspinazie (anti-aanbak)
Verras uw gasten met deze variatie op de klassieker "Beef Wellington". Het principe is hetzelfde, maar nu wordt er zalm in filodeeg gewikkeld. Probeer het nu.
WIJ GEBRUIKTEN
Vierkante Braadslede met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag
RECEPT
Spinnenkoekjes met chocolade en pinda
Deze griezelige spinnenkoekjes met chocolade en pinda zijn perfect voor Halloween. Maak ze in onze Ramekins en het griezelen kan beginnen.
WIJ GEBRUIKTEN
Mini-Braadpan in Aardewerk
RECEPT
Kalkoen met 5 specerijen en rode appels
Een kerstklassieker is altijd een goed idee om als hoofdgerecht te maken voor het kerstdiner. Bekijk het recept voor de kalkoen gemaakt in onze ovale stoofpan.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Ovaal in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Panettone
Deze met gist gebakken, luchtige cake is een geliefd kerstgebak en wordt in Italië ook vaak cadeau gedaan. Gemaakt in onze geëmailleerd gietijzeren braadpan.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
RECEPT
Gnocchi met salieboter
Neem de tijd voor dit heerlijke traditionele Italiaanse aardappelgerecht. Het maken van de Gnocchi heeft iets therapeutisch en is ook nog eens heerlijk.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Vierkant in Aardewerk
RECEPT
Knapperig pan brood met bier
Een stevig bierbroodje dat een nacht rust nodig heeft en lekker knapperig bakt in de gietijzeren braadpan.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer