Recepten

discover
Prikkel uw smaakpapillen met onze smaakvolle recepten van over de hele wereld.
Recepten
422 results
Filter
Hoofdingrediënt
Dieet & Levensstijl
Keuken
Moeilijkheden
Kooktijd
Portiegrootte
Goed voor
Gelegenheid
Image without a name
RECEPT
Mini Cakes met Peer
Deze mini cakes met peer zijn perfect voor bij de thee of als dessert en zullen zeker indruk maken op uw gasten en hun smaakpapillen prikkelen.
WIJ GEBRUIKTEN
Mini-Braadpan in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Brownies met Bosbessen en Pure Chocolade
Deze onweerstaanbare brownies zijn de perfecte balans tussen fudgy pure chocolade en frisse, verse bosbessen. Ze kunnen maximaal 4 dagen in een luchtdichte container worden bewaard, waardoor ze ideaal zijn voor de brunch of picknick met Pasen.
Image without a name
RECEPT
Kip op zijn Baskisch
De kip wordt bereid aan het bot voor extra smaak en klaargemaakt met gerookte spekreepjes, paprika, uien, zoete paprika's, verse aromatische tijm en droge witte wijn uit de streek.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Citroentaartjes uit de Koelkast
Deze taartjes zijn een geweldig dessert dat je kunt makkelijk op voorhand kan maken, en ideaal om te delen. Het is de perfecte manier om kinderen kennis te laten maken met de keuken: koekjes pletten, boter smelten en citroenen persen. Het wordt er niet spannender op dan dit!
WIJ GEBRUIKTEN
Mini-Braadpan in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Ijsthee met Hibiscus
Deze geurige hibiscus ijsthee maak je gegarandeerd de hele zomer lang want hij laat je heerlijk genieten, keer op keer! Prikkelend en verfrissend, en ook ideaal om te serveren in onze elegante theepotten voor gasten. Maak er een theepot-cocktail van met een vleugje wodka.
WIJ GEBRUIKTEN
Theepot in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Bucatini all’Amatriciana
Dit is onze versie van een klassiek pastarecept. Gebruik ingeblikte kerstomaten omdat ze zoet en sappig zijn en een geweldige textuur aan uw saus geven.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan Signature in Geëmailleerd Gietijzer met Houten Handvat
Image without a name
RECEPT
Zomerse Salade met Burrata, Abrikozen en Perziken
Deze salade is een moderne versie van de klassieke Caprese salade met een frisse touch van steenvruchten als abrikozen, perziken en nectarines. Het grillen van fruit karamelliseert de natuurlijke suikers en versterkt de smaak.
WIJ GEBRUIKTEN
Serveerschaal in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Haver-Sodabrood met Gezouten Honingboter
Het ideale broodrecept voor beginnende bakkers, want het vereist heel weinig kneden en geen rijzen. Sodabrood staat erom bekend dat het iets vaster is dan andere broden - het is geweldig voor het ontbijt of wordt geroosterd geserveerd met een stevige kom soep.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
Geroosterde, Gevlinderde Kip met Harissa en Granaatappel
Het beste aan een gevlinderde kip is dat er veel oppervlak is voor maximale smaak - en de kip kookt meer gelijkmatig en sneller. Pas de smaak van de boter aan door je favoriete kruiden of pasta's te vervangen door harissa.
WIJ GEBRUIKTEN
Ovenschaal Rechthoekig in Aardewerk
Image without a name
RECEPT
Brood uit een Braadpan
Maak thuis uw eigen professionele brood met dit eenvoudige recept. Onze gietijzeren braadpan zorgt voor een knapperige korst en gelijkmatig bakken dankzij de uitstekende warmtegeleiding.
WIJ GEBRUIKTEN
Braadpan Rond in Geëmailleerd Gietijzer
Image without a name
RECEPT
De lekkerste klassieke omelet
Een perfect begin van de dag. In onze pannen met antibaklaag bereidt u moeiteloos een omelet of andere delicate gerechten.
WIJ GEBRUIKTEN
Koekenpan met 4x Sterkere Anti-Aanbaklaag