Een elegant en klassiek Frans bistrogerecht dat zeker de ster van jouw dinertafel zal zijn. Langzaam gegaarde eendenbouten, mals en overheerlijk, geserveerd met romige aardappelpuree, een heerlijke combinatie van rijke smaken en texturen.
Deze elegante traktatie bestaat uit een heerlijke witte chocolademousse doordrenkt met frisse citroen, met een verrukkelijk verborgen bessenvulling. Bekroond met gekonfijte bessen voor een vleugje kleur en zoetheid.
Dit kleurrijke visrecept gebruikt de koude-panmethode in een koekenpan met antiaanbaklaag voor een perfect gegaarde filet zonder giswerk. Voor een eenpansgerecht houden we van de levendige mix van seizoensgroenten, bereid tot ze licht dichtgeschroeid en perfect mals zijn. Een snelle en makkelijke citroenmosterdsaus maakt van dit eenvoudige recept een gerecht perfect voor een speciale gelegenheid.
Deze onweerstaanbare brownies zijn de perfecte balans tussen fudgy pure chocolade en frisse, verse bosbessen. Ze kunnen maximaal 4 dagen in een luchtdichte container worden bewaard, waardoor ze ideaal zijn voor de brunch of picknick met Pasen.
De kip wordt bereid aan het bot voor extra smaak en klaargemaakt met gerookte spekreepjes, paprika, uien, zoete paprika's, verse aromatische tijm en droge witte wijn uit de streek.
Deze taartjes zijn een geweldig dessert dat je kunt makkelijk op voorhand kan maken, en ideaal om te delen. Het is de perfecte manier om kinderen kennis te laten maken met de keuken: koekjes pletten, boter smelten en citroenen persen. Het wordt er niet spannender op dan dit!
Deze geurige hibiscus ijsthee maak je gegarandeerd de hele zomer lang want hij laat je heerlijk genieten, keer op keer! Prikkelend en verfrissend, en ook ideaal om te serveren in onze elegante theepotten voor gasten. Maak er een theepot-cocktail van met een vleugje wodka.
Dit is onze versie van een klassiek pastarecept. Gebruik ingeblikte kerstomaten omdat ze zoet en sappig zijn en een geweldige textuur aan uw saus geven.
Deze salade is een moderne versie van de klassieke Caprese salade met een frisse touch van steenvruchten als abrikozen, perziken en nectarines. Het grillen van fruit karamelliseert de natuurlijke suikers en versterkt de smaak.
Het ideale broodrecept voor beginnende bakkers, want het vereist heel weinig kneden en geen rijzen. Sodabrood staat erom bekend dat het iets vaster is dan andere broden - het is geweldig voor het ontbijt of wordt geroosterd geserveerd met een stevige kom soep.
Het beste aan een gevlinderde kip is dat er veel oppervlak is voor maximale smaak - en de kip kookt meer gelijkmatig en sneller. Pas de smaak van de boter aan door je favoriete kruiden of pasta's te vervangen door harissa.
Maak thuis uw eigen professionele brood met dit eenvoudige recept. Onze gietijzeren braadpan zorgt voor een knapperige korst en gelijkmatig bakken dankzij de uitstekende warmtegeleiding.
Bezorging: € 6,90
Gratis bezorging bij bestellingen vanaf € 50.
Hoe lang is de levertijd?
We bezorgen uw bestelling normaal gesproken binnen 2 tot 4 werkdagen vanaf het moment dat wij uw bestelling ontvangen hebben. Hierbij zijn zaterdagen, zondagen en feestdagen niet inbegrepen.
Alle bestellingen geplaatst op www.lecreuset.nl worden verwerkt en geleverd door UPS of DPD.